Jennifer Lopez este foarte mândră de cei doi copii ai ei, Max şi Emme. În curând, gemenii vor împlini vârsta de 7 ani, de aceea, diva a luat o hotărâre foarte importantă.


Jennifer Lopez (45 de ani) a reuşit să devină un star internaţional datorită apariţiilor sale sexy. De când a devenit mama gemenilor, Max şi Emme, care, la 22 februarie, vor împlini 7 ani, cântăreaţa şi actriţa este mereu criticată pentru ţinutele sale provocatoare din videoclipuri. Diva a promis recent că nu va mai face nimic din ceea ce ar putea să-i stânjenească pe copiii ei. “Mai important însă este faptul că sunt mereu lângă ei şi îi îngrijesc, fie că sunt sexy sau nu”, a explicat diva. De când s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, în primăvara trecută, Jennifer a devenit o mamă mai responsabilă. “Înainte, mă îngrozeam să nu rămân singură. Astăzi mi-am găsit echilibrul, datorită copiilor”, a declarat ea într-un interviu recent, acordat revistei “People”, în care apare pe copertă.

Devastată de eşecurile sentimentale

În revista care apare mâine, cântăreaţa mai spune că a fost devastată de eşecurile sale sentimentale. “A trebuit să-mi promit că voi rămâne singură. Nici un flirt, nu mai vreau! Nu mai vreau nici un bărbat”, a ţinut să sublinieze diva. La vârsta de peste 40 de ani, vrea să se dedice numai şi numai copiilor. Înainte, imediat ce rupea legătura cu un bărbat, căuta un altul, ca să nu sufere. Totuşi, în final, Jennifer Lopez nu uită să spună că îşi păstrează optimismul şi nu exclude cu desăvârşire că “va împărtăşi vreodată o relaţie profundă”, aşa cum a visat. Deocamdată este mai preocupată de viaţa profesională. Ea va susţine show-uri în Las Vegas, unde, numai pentru prestaţia sa din 31 decembrie 2014, a fost plătită cu suma uriaşă de 410.000 de dolari. În plus, se ocupă de lansarea ultimului ei film “The Boy Next  Door”, în care joacă personajul unei mame divorţate care are o aventură cu un tânăr din cartier.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: