S-a umflat îngrozitor! Christina Aguilera s-a îngrăşat aşa de mult, încât presa americană a început să speculeze că ar fi însărcinată a treia oară. Nu-ţi vine să crezi că a avut cândva un trup foarte sexy.


Cântăreaţa Christina Aguilera (37 de ani) aşteaptă din nou un copil, susţine site-ul american RadarOnline, care citează o sursă apropiată divei. Însă vedeta a dezminţit că va face un frăţior sau o surioară celor doi copii ai ei, Max (10 ani) şi Summer, care va împlini în curând 4 anişori. Adevărul e că Aguilera a avut de-a lungul timpului o greutate fluctuantă. A avut şi perioade când trupul său era perfect, dar şi altele când îşi scăpa greutatea de sub control. În prezent, vedeta s-ar fi îngrăşat foarte rău, din cauza faptului că are probleme, spun unele persoane din anturajul ei.

15-v-foto2-85-120-spl1172527_013.jpg

Aşa arăta în 2015
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Splashnews

Mănâncă în neştire din cauza depresiei provocate de faptul că nu s-ar mai înţelege bine cu logodnicul ei, Matt Rutler. Ruptura dintre ei a făcut-o să devină bulimică (n.r. suferindă de o dereglare digestivă caracterizată prin foame excesivă şi hrănire în exces). Însă nu este exclus ca vedeta să fie totuşi din nou însărcinată şi să nu vrea să spună încă adevărul. Are o burtă atât de mare, încât chiar pare să fie gravidă. 

Christina Aguilera a fost căsătorită între 2005 şi 2011 cu Jordan Bratman, căsnicie din care a rezultat fiul Max. Surse apropiate spun că diva se încăiera cu fostul soţ, din cauza crizelor lui de gelozie. Bratman ar fi bătut-o măr pe Aguilera, după care a plecat de acasă. Din 2010, cântăreaţa are o relaţie cu Matthew Rutler, care i-a devenit logodnic în 2014. Ei au împreună o fiică, Summer. Aguilera are o avere de 160 milioane  $.

Loading...
Citeste tot despre: