Justin Bieber s-a jucat cu focul în ultima vreme, iar tatăl lui i-a stat mereu pe-aproape. Trecutul lui Jeremy a ieşit însă la lumină, fiind arestat de câteva ori pentru comportament violent.


Justin Bieber n-a avut o copilărie uşoară! Părinţii săi, Patti Mallette (37 de ani) şi Jeremy Bieber (38 de ani), s-au despărţit pe când acesta avea doar 10 luni. Crescut cu multe greutăţi de mama lui, băiatul a fost scăpat de sub control.

La 19 ani, idolul adolescentelor a ajuns să bea şi să se drogheze cot la cot cu Jeremy prin cluburi de noapte. Apoi a fost arestat pentru că a participat la curse de maşini.

Jeremy Bieber, 38 de ani, şomer

CLIIMA20140207_0062_1.jpg

Patti Mallette, 37 de ani, muzician, web designer şi scriitoare (Fotografii: Guliver/splashnews/reuters)

Site-ul Radaronline a scos la iveală o serie de documente, care arată că tatăl artistului a înfundat puşcăria în mai multe rânduri pentru vătămare corporală şi uz de armă de foc. În  1997, a stat 90 de zile după gratii şi i s-a interzis să folosească arma 10 ani.

În 1999, cu o lună înainte de a i se sfârşi perioada de probă de 2 ani, Jeremy s-a întors în arest, unde a mai ispăşit 21 de zile de puşcărie. Însă, a încălcat din nou clauza de eliberare condiţionată şi a mai stat 30 de zile după gratii.

Jeremy nu s-a lecuit, pentru că în 2002 a fost arestat din nou şi trimis în închisoare pentru că a împuşcat un om, dar dosarul s-a închis abia în 2004.

Pattie Mallette era o dependentă de droguri şi alcool, încă de când îl purta pe Justin în pântece. Cu toate acestea, cântăreţul îşi iubeşte părinţii necondiţionat.

 
 
Loading...