Ca doi porumbei! Aşa i-au văzut turiştii pe Paul McCartney şi pe soţia acestuia Nancy Shevell (58 de ani), în timpul vacanţei de Revelion petrecute în St. Barths, din Caraibe. Fostul Beatles şi-a dus soţia într-o vacanţă de 7 zile în paradisul exotic, unde au petrecut intrarea în 2018.


La Paul McCartney se adevereşte zicala că „a treia oară este cu noroc”. Cea de a treia soţie, Nancy Shevell care are o avere de peste 35 milioane $ îl face mai mult decât fericit.

După ce a rămas văduv în 1998, când Linda McCartney a încetat din viaţă răpusă de o boală cruntă, legendarul cântăreţ s-a căsătorit cu Heather Mills şi a divorţat cu scandal în 2008.

Se iubesc ca în prima zi
Foto: Hepta

Toţi cei patru copii ai săi, Mary (48 de ani), Stella (46 de ani), James (40 de ani) şi Heather (55 de ani), nu îl mai vedeau însurat a treia oară. Însă în 2011 a întâlnit-o pe Nancy, o frumoasă moştenitoare a unui imperiu financiar. S-au căsătorit şi iată că la mai bine de şapte ani se iubesc ca în prima zi. Cei doi porumbei au plecat în St. Barths să petreacă  Revelionul.

Au avut grijă să le pună în vedere celor două fiice Mary şi Stella să le respecte intimitatea şi le-au rugat „să îşi aleagă altă destinaţie exotică” pentru vacanţa de iarnă.

Nu îşi poate ţine mâinile acasă atunci când e lângă soţia lui, Nancy Shevell
Foto: Hepta

Aşa se face că au avut parte de o veritabilă lună de miere. Au ajuns în insula St. Barths care a fost lovită crunt în septembrie 2017 de uraganele Mary şi Irma la 30 decembrie şi au plecat de aici la 5 ianuarie 2018.

Chiar dacă distrugerile produse de uragane au afectat grav turismul în regiune, complexul Eden Rock Hotel & Villas deţinut de soţul Pippei Middleton, James Matthews, a fost renovat în timp record pentru a-i găzdui pe turiştii VIP.

O înveleşte protector cu un prosop, după ce au făcut o baie împreună
Foto: Hepta

Paul McCartney are o avere de 1,2 miliarde $ şi e unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume. Gurile rele spun că ­înainte de a se căsători cu Nancy în octombrie 2011, el a insistat ca aceasta să semneze un contract prenupţial. McCartney şi Nancy aveau o relaţie încă din 2007, când încă era căsătorit cu Heather Mills.

loading...
Loading...