Au ajuns de nerecunoscut! Julia Roberts şi Richard Gere erau arătoşi pe când jucau în filmul de succes „Frumuşica”, în 1990. Anii au trecut şi şi-au pus amprenta asupra lor. Ea s-a îngrăşat, el are dinţii “rari”.


În urmă cu 27 de ani, pe când juca în filmul „Frumuşica”, Julia Roberts avea numai 22 de ani. Cântărea 58 de kilograme, la înălţimea ei de 1,75 m. Recent, ea a fost surprinsă la o plimbare în Malibu împreună cu fiul său de 12 ani, Phinnaeus Walter, pe care îl alintă Finn. Purta o pereche de blugi care o făceau grasă, comparativ cu trupul său perfect de odinioară. Gurile rele spun că are probleme în căsnicie şi de aceea s-ar fi îngrăşat. După Crăciun şi Anul Nou, ar fi înfulecat în neştire şi ar fi pus pe ea peste cinci kilograme.

gere15-vedetete-foto2-140-1.jpg

2017. Gere are dantura praf din cauza bătrâneţii
Foto: Hepta

Prietenii divei spun că Julia se ceartă mereu cu soţul său, cameramanul Danny Moder, de 48 de ani, şi chiar ar duce vieţi separate. Ei mai au doi copii, Hazel, sora geamănă a lui Finn, de 12 ani, şi Henry, de 9 ani. Julia are o avere de 170 de milioane de dolari.
Richard Gere (67 de ani) este şi el mult schimbat în comparaţie cu apariţia lui din „Frumuşica”, pe când avea doar 40 de ani. A albit complet la păr şi are dinţii deplasaţi de la locul lor.

 

Bolile bătrâneţii, lipsa de calciu şi paradontoza i-ar fi afectat grav dantura. Asta nu l-a împiedicat să se cupleze cu Alejandra Silva, de numai 33 de ani, care are mai puţin de jumătate din vârsta lui. Starul, care are o avere de 120 de milioane de dolari, nu a finalizat încă divorţul de Carey Lowell (55 de ani), mariaj din care are un fiu, Homer, de 17 ani. El a mai fost însurat între 1991 şi 1995 cu manechinul Cindy Crawford (50 de ani).

 
 
Loading...