Jennifer Lopez arată sexy deşi are 50 de ani! Ea a ajuns recent la aniversarea lui Magic Johnson, în Saint Tropez, și a luat ochii tuturor cu un abdomen demn de atleți.


Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez îşi păstrează trupul sexy şi după ce a împlinit, la24 iulie, 50 de ani. Ea a făcut furori la petrecerea lui Magic Johnson, care şi-a serbat împlinirea vârstei de 60 de ani pe Plaja Nikki din Saint Tropez. Era îmbrăcată într-o costumaţie care lăsa la vedere abdomenul său perfect şi avea o tăietură îndrăzneaţă ce dădea impresia că nu purta lenjerie intimă. Ea a fost însoţită la petrecere de logodnicul său, jucătorul de baseball Alex Rodriguez, de 44 de ani. Ei au o relaţie din februarie 2017 şi au anunţat că s-au logodit în martie, anul acesta. 

jennifer_lopez.jpg

jennifer lopez abdomen
Jennifer Lopez are un corp de invidiat
Foto: Profimedia

Cum arată femeia care i-a dat viață lui Jennifer Lopez. Cântăreața i-a moștenit trăsăturile

Se aud clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez? Ce au de gând

Care sunt secretele divei

Pentru a-şi păstra tinereţea, Jennifer Lopez are mare grijă de ea. Mănâncă sănătos, face gimnastică şi doarme pe săturate. Face regulat exerciţii fizice, nu fumează, nu bea alcool şi se expune mult la soare. De ani de zile nu mai bea nimic care să conţină cofeină. Vedeta spune că alcoolul îmbătrâneşte. De aceea, a renunţat să mai guste băuturi alcoolice. Nu bea decât cocktailuri de sucuri naturale sau apă. Dimineaţa mănâncă ciocolată neagră, la prânz somon, varză kale, broccoli, dovlecei, carne de pui. Ultima masă o ia la 18.30 pe bază de orez, fasole şi seminţe de quinoa. Jennifer Lopez arată sexy şi la vârsta de 50 de ani.

 

 

 
 
Loading...