După câteva decenii de zvonuri și speculații, Robyn Crawford, asistenta și cea mai bună prietenă a lui Whitney Houston, a confirmat că a avut o relație amoroasă cu artista.


Robyn Crawford a fost mult timp cea mai bună prietenă, confidenta, asistenta personală și directoarea artistică a lui Whitney Houston. Încă de la debutul solistei pe scenă și până la mariajul nefast al acesteia cu Bobby Brown, în 1992, Robyn a urmat-o pe Whitney ca o umbră.

După ce a refuzat ani la rândul să comenteze zvonurile care au tot circulat în spațiul public, Robyn, acum în vârstă de 58 de ani, scoate o carte în care vorbește despre realția ei cu regretata cântăreață, ”A Song For You: My Life With Whitney Houston” (”Un cântec pentru tine: viața mea cu Whitney Houston”).

Robyn Crawford: ”Nu am spus niciodată despre noi că suntem lesbiene”

Robyn Crawford confirmă relația de dragoste cu Whitney în această carte. O poveste de iubire începută în urmă cu 40 de ani, pe vremea când Whitney nu era încă artista cunoscută în toată lumea. Cele două s-au întâlnit în 1980. Whitney avea 17 ani, Robyn, 19. Foarte curând prietenia lor s-a transformat în iubire. ”De când am văzut-o, i-am spus: «Voi avea grijă de tine». (…) Voiam să fim împreună”, dezvăluie Robyn în cartea ei, citată de revista People.

whitney-houston-robyn-crawford.jpg

coperta cartii scrise de robyn crawford
Robyn Crawford face aceste dezvăluiri în cartea ei, ”A Song For You: My Life With Whitney Houston”
foto: copertă

 

Robyn spune că Whitney, cu părinți membri ai bisericii baptiste, a fost cea care a decis, la un moment dat, să pună capăt ”relației lor fizice”. ”Whitney mi-a zis că mama ei îi spusese că nu era normal ca două femei să fie atât de apropiate. Dar noi eram. Nu am pus niciodată o etichetă pe relația noastră, adică nu am spus niciodată că suntem lesbiene sau gay. Pur și simplu ne trăiam viața, iar eu speram ca asta să dureze pentru totdeauna. (…) Whitney știa că o iubeam, iar eu știam că ea mă iubea. Eram totul una pentru cealaltă. Ne-am jurat să ne fim alături la bine și la greu”, mai scrie Robyn.

Fosta asistentă a lui Whitney este căsătorită cu o femeie și are copii. Până acum, ea nu a vorbit niciodată public despre relația cu vedeta.

Fostul soț al lui Whitney Houston știa de această iubire interzisă

Fostul soț al lui Whitney Houston a vorbit și el despre această realție în 2016, în cartea sa de memorii "Every Little Step". Bobby Brown susține că motivul pentru care regretata cântăreață a ținut totul secret a fost mama sa foarte religioasă, Cissy Houston.

După moartea lui Whitney, în februarie 2012, din cauza unei supradoze, mama artistei a mărturisit că nu ar fi iertat-o dacă ar fi fost într-o relație cu o persoană de același sex și că era convinsă că fiica sa și asistenta ei erau doar bune prietene, notează advocate.com.

Bobby Brown a mers chiar mai departe: “Cred că dacă Robyn ar fi fost acceptată în viața lui Whitney, ea (Whitney n.r.) ar mai fi trăit și astăzi.”

Citește și:

Fata lui Whitney Houston a murit! A început bătălia pe averea de 20 de milioane de dolari

Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston, se însoară peste o lună

 

Loading...