Una dintre cele mai sexy actrițe din lume se află zilele acestea în România, unde filmează pentru o nouă peliculă. Australianca Ruby Rose (33 de ani) este una dintre cele mai asumate prezențe de pe micile și marile ecrane. Nu a ascuns că este lesbiană, așa cum nu a făcut rabat nici din a se afișa așa cum își dorește. Stilul androgin o definește, părul scurt și machiajul impecabil care-i pune în valoare ochii verzi sunt atuurile sale.


Fără prea mare tam-tam, Ruby Rose a aterizat în România și a ajuns la Brașov, acolo unde s-a și pozat pentru pagina ei de Instagram, pe care o urmăresc aproape 14 milioane de oameni din toată lumea. Nu putea rata "întâlnirea" cu Dracula, așa că a mers la Castelul Bran și și-a anunțat fanii de vizita ei în țara noastră.

ruby_rose_castelul_bran.jpg

ruby rose in romania
Ruby Rose se află zilele acestea în România
Foto: arhivă personală

 

Cunoscută pentru rolul din serialul "Orange is the New Black", dar și din filmele "John Wick" sau "Pitch Perfect 3", Ruby, care activează și ca model și care a lucrat și ca VJ la MTV, a pus mâna pe un rol care o va aduce și mai tare în atenția publicului larg, Batwoman. În România, Rose filmează pentru "Doorman", un film care îmbină acțiunea și thriller-ul, în carea va juca rolul unui ofițer din Marină. Alături de ea îl vom vedea și pe Jean Reno.

ruby_rose_romania.jpg

ruby rose in romania
Ruby a filmat drumul spre Brașov
Foto: arhivă personală

 

 

Loading...