Şi-au câştigat titlul de cel mai ciudat cuplu de la Hollywood! Mickey Rourke, în vârstă de 66 de ani, nu îşi poate ţine mâinile acasă atunci când iese în oraş cu iubita lui Anastasia Makarenko, de 32 de ani. Duminică, cei doi au fost „pata de culoare” de la o petrecere de fiţe organizată în Beverly Hills pentru că au venit îmbrăcaţi ca nişte zombie. Rourke şi fotomodelul de origine rusă sunt cuplaţi din 2009.


Cel mai ciudat cuplu de la Hollywood a împlinit nouă ani de relaţie. Mickey Rourke, în vârstă de 66 de ani şi Anastasia Makarenko, de doar 32 de ani sunt cuplaţi încă din anul 2009. Duminică, cei doi au fost invitaţi la o petrecere mondenă la Caffe Roma, din Beverly Hills, California. Evident, au venit îmbrăcaţi în stilul lor neconvenţional. Anastasia şi pus o pălărie mexicană, nişte colanţi coloraţi şi o vestă cu franjuri de culoare neagră asortată şi nu prea la bocancii aparent scâlciaţi. Şi pentru că partenerul trebuia să se asorteze cu ea, Mickey Rourke şi-a pus blugii skinny de culoare de schisă, un tricou cu decolteu adânc şi un hanorac lejer. Evident, restul lumii a venit la costum şi rochii de seară, dar toate privirile au rămas aţintite pe Mickey şi Anastasia. Cizmele de cowboy purtate de Rourke au fost „cireaşa de pe tort”.  

mickey_rourke_anastasia_makarenko_2.jpg

mickey rourke anastasia makarenko
Rourke şi Anastasia au venit îmbrăcaţi neconvenţional
foto: Profimedia

 

Citeşte şi:

Nu se potoleşte! Uite cum arată Mickey Rourke după ultima operaţie estetică

Păzea, fetelor! Mickey Rourke a ieşit la agăţat

profimedia-0069743537.jpg

mickey rourke anastasia makarenko
2010. Mickey Rourke şi Anastasia Makarenko, în primul an de relaţie
foto: Profimedia

 

Cel mai ciudat cuplu de la Hollywood s-a format în 2009

Fostul boxer Mickey Rourke nu a fost niciodată uşă de biserică. După ce şi-a făcut peste 100 de operaţii estetice pentru că şi-a distrus faţa în ring, Rourke a flirtat cu oricine i-a ieşit în cale. A fost însurat cu actriţa Carre Otis între 1992 şi 1998 şi cu Debra Feuer până în 1989. După divorţuri s-a cuplat cu Gia Carangi şi Elena Kuleţkaia. În 2009, după o perioadă tulbure din viaţa lui când a exagerat cu drogurile şi alcoolul, a întâlnit-o pe Anastasia. În 2010, cei doi recunoşteau pentru revista People că se iubesc enorm. „Este un dar venit din rai”, spunea Mickey despre Anastasia. „Ea a reuşit să mă salveze pentru că în 2009 ameninţam cu bătaie producătorii, urlam la regizori şi uitam numele agentului meu. Mă distrusesem complet şi nu mai aveam deloc amintiri în cap”, a povestit atunci Rourke.

Loading...