A dat lovitura cu noul său film, ”Creed”, în care îl joacă a şaptea oară pe Rocky Balboa, pentru care a obţinut un Glob de aur după 40 de ani! În spatele aspectului de dur, Sylvester Stallone ascunde însă secrete nebănuite.


Actorul Syl­vester Stallone care va împlini în iulie 70 de ani suferă din cauza reumatismului, care îi produce mari dureri. Asta nu îl împiedică să ridice greutăţi circa 2 ore pe zi. De asemenea, starul are colesterolul mărit.

1. Îşi vopseşte părul

Multă vreme a avut ambiţia să-şi lase părul natural. De aceea, a apărut în ­repetate rânduri cu părul grizonat şi nu îşi făcea probleme din această cauză. După ce a revenit în rolul Balboa a decis să-şi vopsească părul.

2. Preferă mâncarea italienească

Nu este pretenţios, nu ţine diete exagerate ca să se păstreze în formă. Însă preferă să mănânce pizza, paste, lasagna. Pentru că face mereu exerciţii fizice, nu se teme de îngrăşare.

3. S-a făcut bodyguardul fetelor

După ce l-a pierdut pe fiul său, Sage, decedat la vârsta de 36 de ani, în 2012, Stallone este disperat să le supravegheze de aproape pe cele trei fete ale lui. Este tot timpul cu ochii pe Sophia, Sistine şi Scarlet.


4. Face terapie cu ­câini

Stallone îi adoră pe cei doi câini ai săi. Se relaxează cel mai bine în grădină în compania lor. Le aruncă mingiuţe pe care căţeii i le aduc înapoi. Până recent se relaxa la sacul de box, dar vârsta nu-l mai lasă.

5. E mândru de fetele lui

24-star-1-sylvester-fete.jpg

Foto: Guliver / Splashnews

 

Stallone (69 de ani) este cunoscut mai ales pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo” şi are o avere de 400 de milioane de dolari. Din 1997, este căsătorit cu fotomodel Jennifer Flavin (47 de ani), pe care o iubeşte şi acum. Ei au împreună 3 fete: Sophia, de 19 ani, Sistine, de 17 ani, şi Scarlet, de 14 ani. Actorul este un tată de modă veche şi nu concepe ca fetele să-l facă de ruşine.

 
 
Loading...