Nu au fost deloc inspirate! Christina Aguilera, Kesha şi Shania Twain au venit cel mai urât îmbrăcate la cea de-a 47-a ediţie a premiilor American Music Awards. Cele trei s-au făcut de râs la gală.


Cântăreaţa Taylor Swift (29 de ani) a fost regina galei American Music Awards, care s-a desfăşurat duminiă seara la Teatrul Microsoft din Los Angeles. Vedeta, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a fost şi una dintre cele mai frumos îmbrăcate, dar a şi fost declarată “Artistul deceniului” şi “Artistul anului”. 

La polul opus, Christina Aguilera (38 de ani), Kesha (32 de ani) şi Shania Twain (54 de ani) au şocat publicul cu apariţiile lor neinspirate. Cântăreaţa Christina Aguilera, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a purtat una dintre ţinutele cele mai caraghioase. 

Ea s-a îmbrăcat într-o costumaţie creată de celebra casă de modă Jean Paul Gaultier Couture, care arăta foarte ciudat, cu glugă şi nişte aplicaţii ce păreau un fel de aripi. Mărgelele şi cureaua mare pe care le purta păreau la fel de caraghioase. Urât îmbăcată a venit şi cântăreaţa Kesha într-o ţinută Versace strident colorată, cu ciorapi şi pantofi în ton cu rochia de prost gust. Vedeta cu o avere de 5 milioane de dolari a fost ca o paiaţă la gală. 

Cele mai caraghioase ţinute

 • Camila Cabello
  foto: GettyImages
 • Christina Aguilera
  foto: GettyImages
 • Dua Lipa
  foto: GettyImages
 • Heidi Klum
  foto: GettyImages
 • Paula Abdul
  foto: GettyImages
 • Rich The Kid and Antonette Willis
  foto: GettyImages
 • Selena Gomez
  foto: GettyImages
 • Shania Twain
  foto: GettyImages
 • Taylor Swift
  foto: GettyImages
 • Toni Braxton
  foto: GettyImages
1/10

Cântăreaţa canadiană Shania Twain, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a revenit după 16 ani pe covorul roşu la American Music Awards. Însă ţinuta de concepţie proprie pe care a ales să o poarte, cu mâneci uriaşe, i-a adus numeroase critici. 

Vedeta serii, Taylor Swift, a câştigat în total 6 premii, între care şi cele pentru Cea mai bună artistă pop/rock, Cel mai bun album pop/rock (“Lover”), Cel mai bun videoclip (”You Need to Calm Down›”) şi “Cea mai bună artistă contemporană”. Billie Eilish (17 ani) a fost desemnată câştigătoare la categoria “Cel mai bun artist debutant”. Rapperul Post Malone a obţinut premiul pentru Cel mai bun album hip-hop (“Hollywood›s Bleeding”).

Ele au fost prinţesele evenimentului care a avut loc duminică noaptea

Cel mai bine îmbrăcată la gala American Music Awards nu a fost o cântăreaţă! Fotomodelul Heidi Klum (46 de ani), care a venit să-l susţină pe soţul său, cântăreţul Tom Kaulitz (30 de ani), a atras toate privirile într-o ţinută marca Monsoori. Regina serii, Taylor Swift, a purtat de asemenea o ţinută foarte multă lăudată, creată de Julien Macdonald. Pe locul 3 în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la gală s-a situat cântăreaţa britanică de origine kosovară, Dua Lipa (24 de ani), cu o ţinută Miu Miu. În topul celor mai elegante ţinute a mai figurat cântăreaţa Camila Cabello (22 de ani), cu o rochie spectaculoasă Oscar de la Renta, şi Selena Gomez (27 de ani), într-o costumaţie sexy marca Versace.

Loading...