Cardi B este cunoscută pentru ținutele extravagante și provocatoare pe care le poartă pe scenă. Artistei nu îi este deloc teamă să își expună formele voluptoase, în haine cât mai sumare posibil.


Cardi B a și pățit-o de câteva ori din cauza ținutelor mult prea riscante. Recent, în timp ce dansa, pantalonii extrem de strâmți pe care îi avea pe ea s-au rupt în zona posteriorului. Cântăreața s-a purtat foarte profesionist și a dus până la bun sfârșit melodia pe care o cânta, însă imediat după a fost nevoită se schimbe într-o altă costumație. 

cardi-b-2.jpg

Cardi B
Cardi B poartă ținute sumare pe secnă
Foto: Profimedia

Cardi B și-a îmbunătățit imaginea cu operații estetice

Cardi B este foarte mândră de formele ei și știe să își aleagă outfit-uri care să îi scoată corpul în evidență. Pe Instagram, acolo unde are 45.9 milioane de urmăritori, procedează la fel. Artista postează fotografii și videoclipuri extrem de sexy, la care primește sute de mii de comentarii și de aprecieri.

cardi-b-3.jpg

Cardi B
Cardi B s-a filmat într-un body extrem de sexy
Foto: Profimedia

 

Cardi B și-a început cariera ca stripteuză în Bronx. A avut un mare succes ca dansatoare la bară și a reuși să-și susțină financiar familia. După ce s-a lăsat de această meserie, ea s-a apucat de hip hop, devenind una dintre cele mai cunoscute artiste din această industrie. Cardi B, care are o fetiță cu rapper-ul Offset, a ținut întotdeauna la imaginea ei.

cardi-b.jpg

Cardi B
Cardi B este foarte îndrăzneață și în videoclipuri
Foto: Profimedia

 

Ea a recunoscut că și-a mărit bustul și că și-a pus silicon în fund. De asemenea, în urmă cu doar o lună, Cardi B și-a făcut o altă intervenție în zona sânilor, dar și o liposucție. 

„Fac ce vreau cu corpul meu”, le-a spus Cardi B criticilor. Artista a fost nevoită să își anuleze unele concerte, din cauza complicațiilor suferite după operația de liposucție. 

cardi-b-5.jpg

Cardi B
Cardi B și-a mărit fesele
Foto: Getty

 

Citește

Cardi B, goală pușcă pentru a-și promova melodia! Artista a lăsat tot la vedere

Cardi B a devenit mămică! Modul inedit prin care le-a dat vestea fanilor

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: