Céline Dion a susținut în Las Vegas primul concert după moartea soțului său, René Angélil. Înainte de începerea concertului, primele cuvinte ale artistei au fost dedicate răposatului său soț. Concertul a început cu proiecția unor imagini cu René Angélil și un citat al cântăreței.


Conform US Magazine, Céline Dion a susținut primul concert după ce René Angélil, soțul său, a decedat în luna ianuarie. “Am fost ca unul și nimic nu s-a schimbat. Vom fi mereu ca unul”, a declarat artista înainte de începerea concertului. Acesta s-a ținut la Colosseum, în Las Vegas, în data de 23 februarie.

505041106.jpg

celine dion concert las vegas
Concertul s-a ținut în Las Vegas
Foto GettyImages

După proiecția unor imagini cu soțul artistei, a fost ridicată cortina, apărând Céline Dion stand singură pe scenă. După ce a primit o mulțime de aplauze din partea publicului,  cântăreața a început să cânte melodia “With One More Look at You”.

505038134.jpg

celine dion sot concert
Înainte de începerea concertului, au fost proiectate imagini cu soțul lui Céline Dion
Foto GettyImages

Soțul lui Céline Dion a murit în luna ianuarie la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Acesta a descoperit-o pe artistă pe când aceasta avea doar 12 ani. În 1980 ei s-au căsătorit și au avut ulterior trei copii – René Charles, Nelson și Eddy (Aceștia din urmă fiind frați gemeni).

Loading...