Céline Dion s-a pozat provocator, deşi a împlinit 50 de ani în luna martie. Diva şi-a revenit spectaculos după ce a avut grave probleme de sănătate.


Céline Dion s-a pozat provocator ca să arate că a învins necazurile. Fotografia îndrăzneaţă a făcut-o recent după ce a scăpat de problemele de sănătate. Diva apare într-o rochie sexy, foarte scurtă, cu cizme şi ciorapi lungi peste genunchi, într-o poziţie femeie fatală.

Céline Dion

Céline Dion, 2018
Diva s-a fotografiat într-o poziţie de femeie fatală
Foto: Instagram
Cântăreaţa canadiană a reuşit să revină în forţă în peisajul muzical după mai multe luni de repaus forţat pe motive de boală. Piesa “Ashes” din coloana sonoră a filmului “Deadpool 2” a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard. Céline Dion s-a pozat provocator pentru a arăta că e încă tânără şi în forţă. Asta deşi are deja vârsta de jumătate de veac. A trecut cu bine peste încă o încercare mare după ce şi-a pierdut soţul în 2016. Luni de zile a anulat concertele din cauza unei probleme grave la ureche. Ea a fost obligată să se supună unei operaţii care ar fi putut să o facă să-şi piardă  cariera, dacă dădea greş. Din fericire, intervenţia chirurgicală a reuşit şi diva cântă la fel de frumos cum o ştie toată lumea. Céline Dion s-a pozat provocator pentru a demonstra acest lucru.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: