Tristeţe în cetatea filmului! Întreg Hollywoodul le-a condus pe ultimul drum pe Carrie Fisher şi pe mama ei, Debbie Reynolds, vineri, 6 ianuarie. Ultima dorinţă a lui Carrie Fisher a fost ca cenuşa ei să fie pusă într-o pastilă de Prozac.


Întreaga suflare a jelit-o pe Carrie Fisher! Fiica ei, Billie Lourd (24 de ani) a venit la funeralii însoţită de iubitul ei, actorul Taylor Lautner. Fratele actriţei, Todd Fisher, de 58 de ani, a fost cel care i-a depus „pastila” cu cenuşă la picioarele trupului neînsufleţit al mamei lor, Debbie Reynolds, care s-a stins la o zi după ea.

p215-vedext-2.jpg

Carrie Fisher, în 1977, în rolul prinţesei Leia
Foto: Guliver/ Splashnews

La înmormântare au venit Meryl Streep, Penny Marshall, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow, Ellen Barkin, Jamie Lee Curtis, George Lucas, Stephen Fry, Tracey Ullman, Lea Michele, Emma Roberts şi Courtney Love. În felul lui, căţeluşul de 4 ani Gary a jelit-o şi el pe Carrie Fisher, de care nu a fost despărţit nici o clipă.

“Pastila asta uriaşă de Prozac a fost obiectul preferat al lui Carrie. Ea a fost incinerată la scurt timp după ce a murit, la 27 decembrie 2016. Cum a doua zi mama (Debbie Reynolds) s-a stins de tristeţe, noi, familia, am decis ca ele două să îşi doarmă somnul de veci împreună, aici, în cimitirul Forest Lawn, din Los Angeles”, a declarat pentru postul de televiziune E! fratele actriţei, actorul şi producătorul Todd Fisher, 58 de ani.

p315-vedext-3.jpg

2015. Mama, Debbie Reynolds (1 aprilie 1932 – 28 decembrie 2016), şi Carrie Fisher (21 octombrie 1956 – 27 decembrie 2016)
Foto: Guliver/ Splashnews

Întreaga ei viaţă, Carrie Fisher (n. 21 octombrie 1956 – 27 decembrie 2016) a recunoscut că a suferit de sindrom bipolar. A luat Prozac tot timpul şi timp de 40 de ani a fost obiectul care nu i-a lipsit din poşetă. Când şi-a făcut testamentul a menţionat că vrea să fie incinerată şi apoi cenuşa ei depusă în pastila de Prozac.

Aici s-a tratat cu electroşocuri George Michael

p415-vedext-5.jpg

George Michael a stat un an întreg la clinica Kusnacht Practice, de lângă Zurich
Foto: Guliver/ Splashnews

A cheltuit 2,5 milioane $ încercând să scape de „demonii” care îl bântuiau, dar degeaba. Jurnaliştii britanici au vizitat vila de pe malul lacului Geneva, unde s-a cazat timp de un an George Michael în 2011 pentru a se trata de depresie şi de dependenţa de droguri. Pentru a nu fi tentat de droguri periculoase, George Michael (25 iunie 1963 - 25 decembrie 2016) ajunsese să fumeze 25 de jointuri cu marijuana pe zi. Şi pentru că a vrut de nenumărate ori să se sinucidă, iubitul lui, Fadi Fawaz, l-a sfătuit să se interneze la clinica eleveţiană Kusnacht Practice, din apropiere de Zurich. Aici i s-au aplicat electroşocuri (stimulare magnetică transcraniană) şi şedinţe de psihoterapie. Însă toate acestea au fost în zadar. La 25 decembrie, inima lui a încetat să mai bată. Jurnaliştii britanici cred că principala cauză a morţii ar fi o supradoză, însă toată lumea aşteaptă raportul medico-legal.

 

 
 
Loading...