După aproape nouă ani de căsnicie și un copil împreună, actorii Channing Tatum și Jenna Dewan au decis să se despartă. Văzut drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din lumea hollywoodiană, cei doi i-au luat pe toți prin surprindere când au anunțat că pornesc pe drumuri separate.


Fanii lor încă mai speră să-i vadă din nou împreună, dar dacă asta se va întâmpla rămâne de văzut. Cert este că fiecare se concentrează pe carieră și pe redescoperirea sinelui. Jenna a povestit pentru revista Women's Health cum a reușit să se conecteze din nou cu puterea sa feminină și cum lucrează la îmbunătățirea psihicului și la a învăța mai multe despre sine.

jenna_dewan_goala.jpg

jenna dewan goala revista  womens health
Jenna a mărturisit că s-a redescoperit după despărțirea de Channing Tatum
Foto: Women's Health

 

"Totul a fost o călătorie și a fost vorba de transformarea mea - despre ceea ce am nevoie și ce vreau ca femeie. Cred că oricine vrea să se ancoreze de ceea ce are în fața ochilor, dar când îți deschizi mintea și spui: «Îmi doresc ce e mai bine pentru mine și pentru fiica mea», trebuie să fii ok cu oricum ar arăta asta. Este ok ca o relație să ia o formă nouă și benefică pentru ambele persoane implicate și cred că ceea ce, poate, i-a șocat pe mulți este că acest lucru poate fi un lucru pozitiv. Asta este ceea ce ni s-a întâmplat nouă", a mărturisit actrița și dansatoarea pentru publicația amintită, pentru care nu a renunțat doar la secrete, ci și la haine.

jenna_dewan_fosta_sotie_channing_tatum.jpg

jenna dewan goala revista womens health
Jenna Dewan a divorțat de Channing Tatum după 9 ani de căsnicie
Foto: Women's Health

 

Jenna Dewan s-a dezbrăcat și s-a arătat așa cum este în fața camerei foto. Și are ce arăta! Vedeta de 37 de ani, împătimită a sportului și dansatoare de mai mulți ani, are un corp tonifiat, armonios și bine dezvoltat. Nu degeaba fanii i-au scris degrabă când au văzut imaginile de la ședința foto și au sugerat că fostul soț, Channing Tatum, își va roade unghiile când va vedea ce a pierdut.

jenna_dewan.jpg

jenna dewan goala pe coperta revistei womens health
Jenna Dewan a renunțat la haine și la secrete
Foto: Women's Health
 
 
Loading...