Denise Richards susţine că fostul ei soţ Charlie Sheen a a dat-o afară dintr-o casă pe care o cumpărase pentru ea şi familia ei. Actriţa a mai spus că Sheen face tot posibilul pentru a rupe legătură cu cei doi copii pe care îi au împreună.


Într-o serie de documente legale, Denise Richards spune că Sheen a vândut casa pe care o promisese celor două fete, Sami (11 ani) şi Lola (10 ani). În septembrie, el le-a forţat pe Denise şi fete să plece din locuinţă, fără să le ajute să îşi găsească un alt loc unde să stea. 

Actriţa de 44 ani cere 1,2 milioane de dolari pentru a-şi lua o nouă casă. Întrebat despre proces, Sheen a spus că este "o încercare disperată a lui Denise de a face rost de bani", conform dailymail.co.uk.

sheen_richards_copii.jpg

Denise şi Charlie, alături de cele două fete, Sami şi Lola
Foto: Arhiva personală

Mai mult, conform lui Denise, cel care a decis ca ea şi fetele să se mute în casă a fost chiar Sheen, în încercarea de a repara relaţia cu fiicele lui. După ce Charlie i-a promis fostei soţii că nu le va da niciodată afară din casă, Denise a fost de acord să facă acest pas. 

Însă, în ultimii ani, comportamentul lui Sheen a devenit din ce în ce mai haotic. El a ameninţat fetele că le dă cadourile de Crăciun oamenilor străzii şi a început să le spună că le va arunca în stradă prin 2013. 

Denise mai susţine că Sheen i-a spus fiicei cele mici, Lola, că este "o curvă mică" şi că a ameninţat-o că "te omor şi o omor şi pe mama ta". El i-ar mai fi dat un mesaj Lolei în 2013, când fetiţa avea doar opt ani: "Să ai un Crăciun fericit cu mama ta de căcăt. Tatăl tău e un star rock. Mama ta e o p****". 

Drept replică, Sheen a spus că el credea că cea căruia îi scria era Denise Richards, motiv pentru care a folosit acel limbaj. 

Avocatul actorului susţine că Sheen le plăteşte fetelor şcoala şi toate cheltuielile. El nu a comentat cu privire la casă, pe care Sheen a vândut-o în decembrie. Ca parte a divorţului, Richards primeşte o pensie alimentară de 55.000 dolari pe lună de la Sheen.

Charlie Sheen şi Denise Richards au avut mereu o relaţie tumultuoasă. Cei doi s-au atacat public de mai multe ori, de la divorţul din 2006. Cu toate acestea, Denise a fost tăcută atunci când Sheen a anunţat că are HIV la finalul lui 2015, un lucru pe care actriţa îl ştia de ani buni, se pare. 

Loading...