Un model de pe Instagram a cheltuit aproximativ 1 milion de euro ținând încercând să țină pasul cu soția lui Kanye West. Kim Kardashian susține că arată în mod natural cu celebra brunetă, dar că și-a adus îmbunătățiri cu botox și acid hialuronic.


Chaly, care locuiește în Londra, a cheltuit o avere pe haine și accesorii de designer. De asemenea, își păstrează tinerețea cu ajutorul Botoxului și a injecțiilor cu acid hialuronic, pentru a încetini procesul de îmbătrânire, relatează Daily Star.

„Mi-am dat seama că semăn cu ea imediat ce am văzut o fotografie cu ea. Am început să o urmăresc pe Instagram și am fost ca„ oh, Doamne, sunt eu ”... Avem de fapt un stil foarte asemănător și tot ce văd pe ea vreau să port. Am dat o avere pe genți, în special. Cred că am cheltuit mii de euro. Întotdeauna trebuie să îmi schimb geanta pentru că trebuie să țin pasul cu surorile Kardashian”, a povestit ea.

chaly.jpg

Chaly, sosia lui Kim Kardashian
Chaly se mândrește că seamănă cu idolul ei
Foto: Instagram

Familia este îngrijorată din cauza cheltuielilor

Chaly a cheltuit 4.000 de euro pe o rochie Balmain pe care a purtat-o ​​idolul ei. De asemenea, a topit aproximativ 7.000 euro pe o haină Givenchy și tocuri de 1.000 de euro care se potrivesc stilului lui Kim. Dar cea mai mare obsesie a sa pare să fie colecția ei de genti, care include accesorii Louis Vuitton și un articol Givenchy în valoare de 4.000 de euro.

„Sunt un influencer, așa că trebuie să fiu mereu la modă. În fiecare sezon trebuie să-mi schimb hainele, așa că am cheltuit o avere ... Prietenii și familia îmi spun că trebuie să mă opresc.. Am cheltuit atât de mult pe haine și înfățișarea mea încât sunt mereu îngrijorați. ", a mai spus Chaly, care are în jur de 750.000 de fani pe Instagram.

kim_kardashian_haine_dulap.jpg

Kim Kardashian, fotografie din dulap
Adevărata Kim Kardashian
foto: Instagram
 
 
Loading...