Amanda Love (39 de ani), mamă a patru copii, a cheltuit mai bine de 200.000 de euro pe operații estetice și diverse tratamente faciale pentru a arăta ca celebra păpușă Barbie și ca Pamela Anderson. Când merge pe stradă, lumea crede că este de aceeași vârstă cu propriile sale fiice adolescente.


Amanda a făcut trei operații estetice la sâni și plănuiește să continue să-și mărească bustul, informează The Mirror. Ea cheltuie anual peste 12.000 de euro pe diverse tratamente de înfrumusețare, face injecții cu Botox și își pompează buzele cu colagen. Ea a mărturisit că este de tânără pasionată de operațiile estetice și mereu și-a dorit să arate perfect, ca o păpușă.

barbie_2.jpg

amanda love barbie pamela anderson
A făcut trei operații estetice la sâni și nu vrea să se oprească
Foto: captură foto/Youtube

„Când eram mică, obișnuiam să mă joc cu păpușile mele Barbie, eu însămi considerându-mă una de acest fel. Îmi amintesc că mă uitam la serialul «Baywatch». Pamela Anderson era idolul meu și mi-am dorit să arăt ca ea”, a declarat Amanda.

barbie_4.jpg

amanda love barbie pamela anderson
Amanda și-a dosit mereu să arate ca o păpușă Barbie
Foto: captură foto/Youtube

Ea este căsătorită și are patru copii: o fată din prima căsătorie, Tegan (18 ani) și Logan (14 ani), Cruz (șapte ani) și Cash (un an) din cel de-al doilea mariaj, cu Paul Sweeney, care lucrează ca operator pe macara.

barbie_3.jpg

amanda love barbie pamela anderson
Amanda Love, alături de familia ei
Foto: captură foto/Youtube

Deși are 39 de ani, Amanda arată mult mai tânără și deseori, atunci când umblă cu fiicele sale, oamenii au tendința de a crede că sunt surori. În plus, în ciuda faptului că probabil v-ați aștepta să fie o fire petrecăreață și boemă, Amanda este cât se poate de atașată de cămin și de mediul familial. Își petrece cea mai mare parte a timpului cu soțul și cu fiii săi.

barbie_5.jpg

amanda love barbie pamela anderson
Cheltuie anual peste 12.000 de euro pe tratamente de înfrumusețare
Foto: captură foto/Youtube

Înainte de a-și schimba aspectul fizic radical, bomba sexy obișnuia să fie un fotomodel obișnuit, fără implanturi. Mult timp, Amanda a fost nemulțumită de felul cum arăta, fără sâni prea mari și a decis că trebuie să facă o schimbare. Acum, acest proces este în continuă expansiune și a devenit ca o pasiune.

barbie_6.jpg

amanda love barbie pamela anderson
Este sexy și pare o fire boemă, dar îi place să-și petreacă timpul cu familia
Foto: captură foto/Youtube

Ea a mărturisit că a fost foarte dezamăgită după rezultatele primei operații estetice la sâni. Aceștia nu erau suficient de mari cum și-ar fi dorit. A continuat mărirea treptată a sânilor, dar odată ce a devenit mamă, viața ei a fost cea care s-a schimbat, fără a mai adăuga profunda suferință după moartea mamei și a fratelui său. Abia după ce l-a născut pe Cruz, în 2008, a putut să se gândească la împlinirea visului ei.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...