Așa cum ne-a obișnuit, Christina Aguilera scoate mereu hit-uri explozive! Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a dorit să își șocheze fanii cu noua sa piesă, apărând în videoclipul acesteia dezbrăcată, acoperită doar într-o substanță translucidă, ce se presupune că ar fi „slime”.


După ce a dispărut din industria muzicală timp de aproape 6 ani, Christina s-a gândit să-și facă din nou intrarea în lumea muzicii, într-un mare fel. În videoclipul noii piese, intitulate „Accelerate”, și care este melodia de promovare a noului ei album, artista a renunțat la inhibiții și a inclus în filmuleț câteva ipostaze mai îndrăznețe, care o portretizau pe aceasta aproape goală, având doar niște benzi de scotch negru pe sâni, pentru un efect dramatic. O substanță translucidă, care se prespunune că ar fi „slime” i se prelingea acesteia pe corp, în timp ce artista se mișca senzual către camerele de luat vederi, conform Mirror.

christina_aguilera_clip1.jpg

Christina Aguilera, acoperită de „slime”, în noul său clip muzical
Foto: Captură YouTube

Majoritatea fanilor au primit melodia și clipul acesteia cu brațele deschise, bucurându-se că îndrăgita artistă a adus o nouă melodie pe piața muzicală, după pauza îndelungată. „Regina s-a întors!”, a exclamat un admirator al Christinei. „Consider că îi stă mult mai bine așa- foarte puțin machiată. Arată foarte bine”, a susținut alt fan.

Încă de luna trecută artista a declarat că dorește „să se dezbrace de tot”, atât de machiaj, cât și de haine, așa cum se poate observa acum. După ce a apărut nemachiată pe coperta revistei Paper, cântăreața a declarat că dorește să experimenteze lucruri noi. „Sunt într-un loc în care, chiar și din punct de vedere muzical, este un sentiment de eliberare să pot să mă dezbrac de toate și să apreciez cine sunt și să îmi apreciez frumusețea naturală… Trebuie să explorez, să fiu artistă, să creez și să transform”, a spus Aguilera, în contextul pictorialului.

christina_aguilera_2.jpg

Christina, în ipostaze sexy, pentru noul ei videoclip
Foto: Captură YouTube

Noua melodie a Aguilerei este prima piesă de pe cel de-al optulea album, „Liberation”, care urmează să apară pe 15 iunie, și este o combinație de pop cu influențe R&B și a fost compusă de rapper-ul Kanye West. Melodia a fost înregistrată în colaborare cu rapperii Ty Dolla $ign și 2 Chainz. Lansarea este un moment mult așteptat de către fanii Christinei, având în vedere că de-a lungul celor 6 ani de absență a tot lăsat de înțeles că va reveni cu muzică nouă. Acum, fanii mai au foarte puțin de așteptat până la lansarea albumului, care va avea probabil, un succes răsunător. Piesa „Accelerate” a fost deja vizualizată de peste 2,9 milioane de ori.

 

 

 

Loading...