Christina Aguilera a renunțat la machiaj pentru coperta revistei „Paper”, expunându-și frumusețea naturală, care n-are cum să treacă neobservată. Faimoasa și îndrăgita cântăreață reușește să surprindă cu fiecare apariție, chiar și atunci când decide să renunțe la machiajul de podium.


Fiind cunoscută pentru aparițiile spectaculoase, care necesitau ore de pregătire din partea stiliștilor, artista a schimbat rețeta care i-a consacrat imaginea. A decis să pozeze fără machiaj pentru coperta revistei „Paper” în cadrul ediției „Transformări 2018”.

Blonda, autointitulată „Xtina” pe instagram, și-a surprins plăcut fanii atunci când a publicat poza în care a apărut  nemachiată pe coperta revistei, setând astfel și un exemplu pentru tinerele fane.

Christina a declarat, tot pentru aceeași revistă, că pentru ea reprezintă un sentiment de libertate atunci când  o persoană se poate aprecia pe sine și își poate expune frumusețea neprelucrată și consideră că uneori e bine „sa dai jos totul”.

Jocul de cuvinte nu a fost folosit întâmplător de către artistă, aceasta pozând aproape goală în cadă, nu cu mult timp înainte de a poza pentru coperta revistei.

Loading...
Citeste tot despre: