Christina Aguilera, în vârstă de 38 de ani, se pregăteşte pentru un nou turneu care promite să îmbine elemente noi, inspirate de lumea extraterestră, din punct de vedere a graficii, dar şi elemente vechi pe care artista le consideră esenţiale pentru a oferi un show de neuitat. Artista are o voce versatilă, de-a lungul timpului interpretând mai multe genuri muzicale, de la pop la country sau soul şi se dedică complet muncii sale, păstrând legătura cu admiratorii săi prin intermediul paginii personale de Instagram. Iată cum se pregăteşte Christina pentru turneu, dar şi ce imagini îndrăzneţe a publicat recent pentru a stârni interesul internauţilor.


Christina Aguilera are 37 de ani de viaţă şi 20 de ani de carieră, iar misterele industriei muzicale nu mai reprezintă de mult un secret pentru ea, aşa cum nici criticile pe care le primeşte constant de la cei interesaţi mai mult de greutatea sa decât de muzica pe care o creează nu par să o mai afecteze la fel de mult ca înainte.

a927511c018f5fc4a19c955a5e284797.jpg

christina aguilera debut cariera
Aşa arăta Christina la debutul carierei sale
Foto: Arhivă personală

De-a lungul timpului, Christina a dovedit că este o persoană cameleonică, caoabilă să impresioneze prin capacitatea de a se adapta cerinţelor industriei. A abordat mai multe stiluri muzicale şi a riscat atunci când a adoptat schimbări de look spectaculoase. În rochii scurte sau lungi cu paiete, în îmbrăcăminte sport sau în latex, Christina a urcat pe scenă şi i-a determinat pe oamenii din public să cânte alături de ea.

Aguilera îşi promovează turneul cu ajutorul pozelor sexy

Iată că, după o binemeritată pauză voacală, Christina este gata să pornească într-un nou turneu. Cântăreaţa este cosştientă de importanţa pe care o are promovarea pentru succesul unui spectacol aşadar a început, la rândul său, să ofere fanilor mici indicii despre ce îi va aştepta dacă vor hotrî să vină la concertele sale.

18940232-7505327-image-a-17_1569452027457.jpg

christina aguilera
Christina Aguilera îşi promovează turneul pozând provocator
Foto: Instagram Christina Aguilera

Vedeta de peste Ocean a încărcat o serie de fotografii provocatoare pe pagina personală de Instagram prin care a dezvăluit unul dintre costumele pe care le va purta în cadrul turneului care va începe în curând. Într-o rochie albă, cu un decolteu ameţitor şi având un machiaj strident care este eclipsat doar de buzele roşii ca focul, Aguilera a afişat o imagine de fată rea, una cu care fanii sunt, de altfel obişnuiţi. Cu toate că mulţi dintre admiratori au fost încântaţi de look-ul ei au existat şi critici care au susţinut că artista a apelat atât de mult la ajutorul medicului estetician încât a devenit de nerecunoscut.

18940234-7505327-image-a-16_1569452003793.jpg

christina aguilera
Unii critici susţin că artista exagerează cu operaţiile estetice
Foto: Instagram Christina Aguilera

A pozat fără strop de machiaj pentru o publicaţie de peste Ocean

Pesemne că există unii fani nostalgici care îşi amintesc cu drag de Christina cea nemachiată, naturală, care a pozat pentru revista Paper şi a impresionat prin naturaleţea de care a dat dovadă, dar şi prin curajul de a se expune aşa cum doar membrii familiei sale o văd.

christina_paper.png

christina aguilera
Christina a pozat fără strop de machiaj pentru coperta publicaţiei Paper

Blonda, autointitulată „Xtina” pe instagram, și-a surprins plăcut fanii atunci când a publicat poza în care a apărut  nemachiată pe coperta revistei, setând astfel și un exemplu pentru tinerele fane. Christina a declarat, tot pentru aceeași revistă, că pentru ea reprezintă un sentiment de libertate atunci când  o persoană se poate aprecia pe sine și își poate expune frumusețea neprelucrată și consideră că uneori e bine „sa dai jos totul”.

 

Citeşte şi

Christina Aguilera, de nerecunoscut fără machiaj. Cum s-a pozat artista

Christina Aguilera a făcut ditamai fundul!

 

Loading...