Christina Aguilera (38 de ani) s-a întors la imaginea care a consacrat-o! Focoasa blondă a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, realizată de celebra fotografă Ellen Von Unwerth. Artista a pozat topless în ipostaze provocatoare, pentru revista Galore.


Această ședință foto ne aduce aminte de vechea Christina Aguilera, care obișnuia să-și șocheze fanii cu gesturile și ținutele extrem de sexy pe care le purta. Diva a reușit să uimească pe toată lumea pozând topless pentru Ellen Von Unwerth. Aguilera a slăbit mult în ultima vreme, iar dovadă stau fotografiile pe care cântăreața le-a postat cu mândrie pe contul ei personal de Instagram.

Christina Aguilera s-a transformat într-o Marilyn Monroe modernă

christina-aguilera-topless.jpg

Christina Aguilera, topelss
Christina Aguilera a fost modelul unei ședințe foto extrem de sexy
Foto: Instagram/Ellen von Unwerth

 

Cu părul blond platinat, așa cum s-a lansat în 1998, coafat în blucle a la Marily Monroe, Christina Aguilera a pozat provocator. Machiajul, hainele și gesturi duc cu gândul la o Marilyn Monroe modernă. La fel ca celebra blondă, Aguilera are niște forme care întorc toate privirile! În multe dintre fotografii, Aguilera apare cu sânii dezgoliți, cu accesorii controversate, făcând semne obscene către camera de fotografiat. 

christina-aguilera-topless-2.jpg

Christina Aguilera, topelss
Christina Aguilera a pozat pentru revista Galore, în Las Vegas
Foto: Instagram/Ellen von Unwerth

 

Ședința foto a avut loc într-un cazino din Las Vegas, iar imaginile păstrează această tematică de show-girl sexy. Mama a doi copii, Christina Aguilera a reușit să-și păstreze o siluetă de invidiat, dar și-a adus și câteva îmbunătățiri la nivelul bustului și al feței. Este clar că artista și-a pus silicoane, și-a făcut un lifting și a apelat la injecțiile cu botox și acid hialuronic, pentru a-și rejuvena fața. Cu toate acestea, Christina Aguilera a vrut să rămână discretă și nu a vorbit niciodată despre intervențiile estetice la care a apelat. 

christina-aguilera-ellen-von-unwerth.jpg

Christina Aguilera, topelss
Aguilera se simte bine în rolul de femeie fatală
Foto: Instagram/Ellen von Unwerth

 

Citește și

Christina Aguilera, topless pentru a promova noul album

Christina Aguilera, de nerecunoscut fără machiaj. Cum s-a pozat artista

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: