Cindy Crawford, în vârstă de 54 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate modele de talie internațională, iar faima sa este una ce nu poate fi contestată. Alături de o altă colegă de breaslă, Naomi Campbell, a făcut furori pe podiumurile celor mai mari case de modă și a colaborat cu nume rezonante ale industriei. În plină epidemie de coronavirus și obligate să se izoleze acasă, cele două foste modele au decis să rămână în contact cu admiratorii și au discutat online despre aminitirile care le leagă. Cindy a povestit despre un moment foarte emoționant pentru ea și și-a reamintit întâlnirea cu prințesa Diana.


Cindy Crawford și Naomi Campbell sunt două dintre modelele care au avut lumea modei la picioare. Cu trupuri demne de invidiat și zâmbete amețitoare, cele două s-au bucurat ani întregi de colaborări încununate de succes și au avut ocazia de a se întâlni cu nume emblematice. Cindy și Naomi au profitat de izolare pentru a rememora, cu nostalgie și drag, momente emoționante din cariera lor, iar Cindy a povestit cu drag despre momentul în care a întâlnit-o pe prințesa Diana și pe fiul acesteia, prințul William, fan declarat al modelului.

Într-un videoclip încărcat de Naomi pe Youtube, modelele discută despre aminitirile care le leagă, iar deliciul discuției este făcut de o dezvăluire a lui Cindy. Ea a mărturisit că a fost cumplit de emoționată atunci când a întâlnit-o pe prințesa Diana. Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât însăși Diana i-a telefonat agentului ei pentru a solicita o întâlnire cu cea care, la acea vreme, prommitea să devină un model de succes.

Cindy a fost intimidată de prezenţa prinţesei Diana 

cindy-crawford-si-printeesa-diana.jpg

cindy crawford si printesa diana
Cindy Crawford alături de prinţesa Diana
Foto Instagram Cindy Crawford

"Am fost atât de intimidată de întâlnirea cu prințesa Diana care a avut loc la palatul Kensington. A trebuit să respect un protocol strict pe care nu l-am putut înțelege în totalitate. Abia mai târziu am realizat ce persoană amabilă era Diana. A fost într-adevăr adorabilă. Ea l-a sunat pe managerul meu pentru a solicita o întâlnire. Mi-am făcut griji, nu știam ce să port, cum să mă îmbrac, știam că Diana are un fiu adolescent(William) și nu voiam să par demodată", a povestit Cindy, potrivit dailymail.co.uk. 

Cindy, în autoizolare cu familia, la reşedinţa din Malibu 

cindy-crawford-kaia-gerber-vogue-paris-april-2016-cover-photoshoot02.jpg

cindy crawford si fiica sa
Kaia calcă pe urmele mamei sale şi deja reprezintă o serie de branduri renumite
Foto Arhivă Click!

Cindy a abordat şi subiectul care se află pe buzele tuturor, epidemia de coronavirus. Vedeta se află în autoizolare alături de soţul său şi de cei doi copii, Kaia, de 18 ani şi Presley, 20 de ani. Ea nu îşi pierde speranţa şi mărturiseşte că, deşi lumina de la capătul tuneluli nu se întrezăreşte momentan, este sigură că aceasta există şi că vor veni vremuri mai bune pentru noi toţi.

 
 
Loading...