Frumusețea feminină i-a fascinat pe artisști încă din cele mai vechi timpuri și a reprezentat întotdeauna un ideal greu de atins. În lume există mai multe gemene și triplete care au devenit celebre datorită frumuseții lor ispititoare și ale căror fotografii fac furori pe Internet.


Dacă un fotomodel superb atrage toate privirile atunci când apare pe coperta unei reviste sau într-un spot publicitar, nu este greu de ghicit delirul pe care-l pot stârni două sau chiar trei surori tinere super-sexy. Acestea sunt cele mai frumoase gemene și triplete din lume, potrivit therichest.com.

Gemenele Grușin (Rusia)

grusin.jpg

gemene
Gemenele Grușin
Foto: Instagram

Internetul a luat foc atunci când surorile rusoaice, Kristina și anya Grișin au început să publice fotografii. Mult timp, identitatea lor a fost ținută ascunsă, fiind cunoscute inițial doar sub numele „gemenele rusoaice”. Cele două surori identice au 23 de ani și sunt DJ.

Gemenele Bella (Statele Unite)

bire_si_nikki_inst.jpg

gemene
Gemenele Bella
Foto: Instagram

Surorile americance Bella sunt pe cât de frumoase, pe atât de „periculoase”. Amândouă sunt luptătoare de wrestling și se iubesc cu doi dintre cele mai celebre staruri din acest sport. Brie este căsătorită cu Daniel Bryan, iar Nikki este de mult timp într-o relație cu John Cena.

Tripletele Crimmins (Irlanda)

crimmins.jpg

triplete
Tripletele Crimmins
Foto: Facebook

Alison, Nicola și Laura Crimmins sunt triplete identice, originare din Insula Man, aflată între Marea Britanie și Irlanda, în Marea Irlandei. Cele trei surori superbe au 29 de ani și sunt fotomodele încă de la vârsta de 16 ani.

Gemenele Davalos (Columbia)

Împreună, Aleksandra, Izabela și Monika Okapiec formează trupa de muzică pop Alizma, denumire formată prin combinarea numelor celor trei surori identice. Ele au fost trimise de mici în Statele Unite, unde au urmat inclusiv studiile superioare și unde s-au format ca artiste.

Gemenele Abu Khadra (Arabia Saudită)

 

Surorile saudite Sama și Haya Kh

gemene_khaba_inst.jpg

gemene
Gemenele Abu Khadra
Foto: Instagram
adra sunt fotomodele de renume internațional și au fost clasate de revista Harper’s Bazaar cele mai frumoase modele saudite. Sunt pasionate de modă și, cum provin dintr-o familie foarte bogată, Dubaiul este ca a doua lor casă.

Tripletele Tang (Canada)

tripletele_tang_fb.jpg

triplete
Tripletele Tang
Foto: Facebook

Jade, Joelle și Mariah Tang (27 de ani), origninare din Alberta (Canada), s-au născut chiar în ziua de Crăciun, în 1990. Ele au origine multirasială, mama lor, care le-a adus pe lume la vârsta de 18 ani, este ucraineancă, în timp ce tatăl lor este chinez. Această combinație rară (asiatică și estic-europeană) a dat naștere unor triplete superbe care atrag toate privirile oriunde s-ar duce.

Gemenele Herbert (Australia)

herbert_tw.jpg

gemene
Gemenele Herbert
Foto: Twitter

Surorile Herbert sunt cele mai tinere dintre cele prezentate, având doar 16 ani. Ele sunt foarte active pe rețelele de socializare, locuiesc împreună și învață la o școală din Queensland (Australia). Pe conturile de Facebook și Instagram, cele două surori au o mulțime de fani.

 

 

 
 
Loading...