Emma Watson (26 de ani) ar fi trebuit să joace în rolul principal al celui mai îndrăgit și nominalizat film de la Hollywood, ”La La Land”. Emma Sone a fost cea de-a doua opțiune pentru interpretarea Miei din filmul musical, lucru confirmat de regizorul filmului.


V-ați imagina-o pe Emma Stone în musicalul „La La Land”? Mai mult decât atât, aceasta să joace rolul Emmei Stone, rolul principal, alături de actorul Ryan Gosling? Se pare că acest lucru a fost la un pas să se întâmple. 

Damien Chazelle, regizorul filmului, a dezvăluit că și-ar fi dorit ca rolul principal feminin să fie interpretat de Emma Watson, însă aceasta a ales rolul Bellei, din filmul disney ”Beauty and the Beast”, în detrimentul Miei din ”La La Land”.

watson.jpg

emma
Emma Watson trebuia să interpreteze rolul Miei din musicalul ”La La Land”
Foto: Arhiva personală

 

Acest lucru a fost confirmat și de actriță, care a deeclarat într-un interviu că motivul care a împiedicat-o să joace alături de Ryan a fost contractul pe care îl semnase pentru ”Beauty and the Beast”. ”Este unul dintre acele lucruri frustrante, în care numele este atașat de un proiect foarte devreme pentru a naște sentimente de încântare pentru ceva nou, încă dinainte ca lucrurile să fie cu adevărat stabilite”, a declarat Watson, potrivit Daily Mail.

 

” «Beauty and the Beast» nu este un film simplu la care aș fi putut participa. A trebuit să învăț să călăresc, știam că trebuie să mă pregătesc de scenele de dans, știam că mă așteaptă trei luni de canto și știam că trebuie să fiu în Londra pentru toate acestea”, a mărturisit actrița aceleiași publicații.

Cu toate că a fost nevoită să renunțe la ”La La Land”, actrița a avut doar cuvinte de laudă  la adresa filmului. ”Sunt foarte încântată că filmele musical sunt atât de populare în acest moment. Din nou, oamenii sărbătoresc și iubesc muzica, iubesc să danseze și să cânte”, a completat actrița.

 
 
Loading...