Marius Moga așteaptă cu nerăbdare să fie mentorul copiilor cu voci formidabile, la ”Vocea României Junior”! Marius și INNA sunt doi dintre antrenorii primului sezon al show-ului care va aduce pe scenă copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și calități vocale remarcabile.


Rolul de antrenor la ”Vocea României Junio”r reprezintă o nouă provocare pentru Marius: ”Mă aștept să văd, la Vocea României Junior​, viitoarele vedete de mâine, viitorii artiști care vor ocupa scenele, să auzim niște copii îndrăzneți, care să conducă ei scena, să nu se lase conduși. Cel mai mult și cel mai mult caut carismă și atitudine pe scenă, în paralel cu voci bune. Vocea nu aduce rezultate bune fără atitudinea aferentă.”

Marius Moga are multă experiență în domeniul muzical, fiind unul dintre cei mai apreciați compozitori de la noi din țară, a lansat foarte mulți artiști, a compus sute de melodii de succes pentru cântăreți de renume și a avut colaborări importante atât în România, cât și în străinătate. 

El organizează în fiecare vară pentru copii o tabăra de muzică, DeMoga Music Junior Camp, unde 100 de copii se distrează alături de Marius și alți artiști români, învațând să fie creativi din punct de vedere muzical.

În primăvara acestui an, copiii au venit plini de emoții, dar determinați, la preselecțiile primului sezon Vocea României Junior, iar acum sunt pregătiți să urce pe scenă și să demonstreze că vocile lor merită să fie auzite de întreaga țară.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...