Considerată femeia cu cel mai apetisant fund, Coco Austin nu are nicio reținere în a-și arăta dotările fanilor de pe rețelele sociale. Totuși, de această dată, blonda a fost mai darnică decât de obicei și a arătat ceva mai mult decât ar fi trebuit.


Într-o poziție extrem de provocatoare, în „patru labe”, îmbrăcată într-un body revelator, Coco s-a lăsat fotografiată cu spatele la o oglindă.

coco_austin.jpg

coco austin
Coco Austin, într-o poziție extrem de provocatoare
foto: arhiva personala

 

Însă nu doar fundul în formă de inimă atrage atenția, ci peisajul care se reflectă în spatele lui. Costumul pe care îl poartă Coco este minuscul și aproape că a lăsat-o cu „rușinica” dezgolită. În oglindă se vede cum slipul nu reușește să acopere în totalitate zona intimă a vedetei.

„Acest body este perfect pentru iubitul tău, sau îl poți purta pur și simplu la blugi”, a scris Coco în dreptul imaginii publicate pe Instagram, îndreptându-și fanii către pagina de pe care pot cumpăra articolul de îmbrăcăminte.

Vedeta de 38 de ani are o siluetă de vis! Coco Austin este soția rapperului Ice-T, însă este cunoscută și pentru cariera ei în modelling. 

 
 
Loading...