Fanii artistului britanic sunt gata pentru un show electrizant. Nerăbdători, spectatorii s-au adunat pentru concert Robbie Williams la Bucureşti cu trei ore înainte de începerea spectacolului.


Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate. Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile.

Concert Robbie Williams la Bucureşti. Artistul a cerut peşte şi carne de miel

Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat,  16 litri de lapte proaspăt şi băuturi energizante fără acid. Robbie a cerut mancare vegană, gogoși, ziare britanice, 50 kilograme de gheață și 48 de ouă. 

Concert Robbie Williams la Bucureşti. În culise artistul a vrut flori naturale

Cabina din backstage a fost şi ea o provocare pentru organizatori.  Artistul a vrut ca aici totul să fie mobilat cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri). Şi la hotel, Roobie Williams a solicitat să aibă o cameră specială. Una doar pentru câinele lui, Spencer. Artistul are șase gărzi de corp, șase bucătari, un make-up artist, un antrenor și un maseur personal și opt manageri.

Concert Robbie Williams la Bucureşti. Restricţii de circulaţie în zona Pieţei Constituţiei

Traficul va fi restricţionat, de joi, ora 18.00, până sâmbătă, la ora 08.00, pe bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bulevardul Naţiunile Unite, şi pe bulevardul Unirii, între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

În timpul restricţiilor de trafic pentru organizarea concertului care va fi susţinut, vineri, de Robbie Williams, şoferii pot merge pe rutele ocolitore Calea 13 Septembrie - bd. Libertăţii - Piaţa George Coşbuc - bd. Regina Maria, str. Izvor - str. Haşdeu - Splaiul Independenţei şi Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - str. Haşdeu - str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

 
 
Loading...