”Sora geamănă” a Conchitei stă în România, mai exact în Focșani, județul Vrancea. Travestitul a făcut spectacol pe străzile orașului și nu avea cum să treacă neobservat. Localnicilor nu le-a venit să creadă când au văzut travestitul cum se plimbă printre ei.


Numele ”ei” este Ioana, și este din Focșani. Oamenii s-au amuzat teribil, după ce l-au văzut pe tânărul cu barbă și apucături femeiești cum defilează.  Se pare că tânărul a fost inspirat de câștigătorul Eurovisionului 2014, Conchita Wurst.

conchitaioana.jpg

conchita
Ioana din Focșani este sosia Conchitei Wurst
Foto: Facebook

 

Travestitul a făcut senzație cu prezența sa, iar oamenilor nu le-a venit să creadă că au în fața ochilor o femeie cu barbă. Ioana nu cântă, dar are barba aranjată în același fel, iar mersul său, ondulat din șolduri, a făcut trecătorii să se amuze copios.

Datorită bărbii atent aranjate, Ioana a fost imediat asociată cu Conchita Wurst, cântăreața austriacă. Pe numele real Thomas „Tom” Neuwirth, Conchita Wurst este un transsexual din Austria, în vârstă de 28 de ani, care s-a remarcat nu numai prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, ci mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o barbă.

 

Conchita este cel de-al doilea transsexual care câștigă trofeul Eurovision. În 1998. Dana Internațional, o cântăreață pop-transsexual din Israel, a fost primul ”curajos” care a urcat pe scena Eurovision.

 
 
Loading...