Nici bine nu s-a decis numele prezentatorului uneia dintre cele mai așteptate gale de premii de la Hollywood, că acesta a și renunțat! După ce a acceptat să prezinte ediția din acest an a Premiilor Oscar, comediantul Kevin Hart s-a răzgândit, în urma unor reacții acide din partea fanilor show-ului, la adresa sa. Iată despre ce este vorba!


Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator al galei Premiilor Oscar 2019, după ce atât fanii săi, cât și admiratorii show-ului de la Hollywood, au „dezgropat” trecutul îndrăgitului comediant. Se pare că acesta a fost neatent în ceea ce privește conținutul publicat pe rețelele sale de socializare, în urmă cu mai mulți ani, făcând unele comentarii considerate homofobe. 

După ce Academia Americană de Film i-a dat un ultimatum acestuia pentru a-și cere iertare în legătură cu comportamentul său, Kevin Hart a anunțat pe rețelele de socializare că renunță la rolul de prezentator al galei.

Comediantul a anunțat, miercuri, 6 decembrie, că el va fi cel care va găzdui cea de-a 91-a gală a Premiilor Oscar, însă cu doar o zi mai târziu, se pare că acesta s-a răzgândit, în urma situației tensionate create în jurul comentariilor sale din trecut. Întreaga problemă a avut la bază mesaje online și comentarii făcute de actor la adresa homosexualilor, în timpul unor spectacole de stand up comedy, în urmă cu mai mulți ani. 

kevin-hart-prezentator-premii-oscar.jpg

Cu câțiva ani în urmă, în cadrul show-urilor sale de comedie, Kevin Hart a făcut glume și comentarii la adresa homosexualilor
Foto Getty Images

Kevin Hart și-a înfuriat admiratorii în urma unor comentarii homofobe

„Echipa mea mi-a spus: «Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit”, a spus actorul într-un clip video publicat pe Instagram.

După mai multe ore, Hart a filmat un alt video în care spunea că Academia de Film i-a sugerat să-și ceară iertare imediat, altfel va fi înlocuit. „Am decis să trec peste partea cu scuzele. Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea”, a adăugat Hart. 

Kevin Hart a renunțat să mai prezinte Gala Premiilor Oscar 2019

Ulterior, Hart a anunțat printr-un mesaj publicat pe Twitter că renunță la colaborarea pentru Premiile Oscar 2019. „Am ales să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer iertare faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez şi vreau să continui să fac asta. Scopul meu este să aduc oamenii laolaltă, nu să îi despart. Transmit multă dragoste şi aprecierea mea Academiei. Sper să ne vedem din nou”, a fost mesajul comediantului. 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...