Aventurile homosexuale îl fac să-şi piardă soţia! John Travolta a descoperit recent că soţia sa, Kelly Preston, s-a cuplat în secret cu Kevin Costner. Cel puţin aşa susţine “National Enquirer”.


Bombă! Zvonurile că soţul său, John Travolta (63 de ani), se iubeşte în secret cu bărbaţi au împins-o pe Kelly Preston (54 de ani) în braţele lui Kevin Costner (63 de ani), dezvăluie publicaţia americană. Kelly şi Kevin ar fi început să se întâlnească în taină, iar bărbatul înşelat ar fi aflat recent ce se întâmplă.

Travolta ar fi făcut un scandal îngrozitor soţiei sale şi chiar nu s-ar fi dat în lături s-o bruscheze.

Oricum, starul din “Grease” a recunoscut de mult cât de gelos a fost pe scenele de amor ale lui Kelly cu Costner în filmul “Ultimul joc” din 1999.

Când a aflat că acum s-ar iubi şi în realitate, Travolta a turbat de furie. Kelly a vrut să divorţeze de el în 2014, după ce a aflat de aventurile lui homosexuale. A renunţat însă la divorţ de dragul copiilor lor, Ella Bleu (17 ani) şi Benjamin (7 ani).

c211-vedetete-foto2-90-190-.jpg

Travolta şi Kelly sunt căsătoriţi de 26 de ani
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Splashnews

John Travolta, gay? Detalii şocante ale fostului amant şi poze cu bărbaţii din viaţa lui

Citeste tot despre: 

 A fi sau a nu fi… gay? Este întrebarea la care răspunsul, cu lux de amănunte picante, îl oferă chiar presupusul amant al actorului din anii tinereţii, într-un exposé scandalos

Viaţa personală a starului din „Grease“ nu pare să-şi găseas­că pacea. După ce, în 2012, cel care-i fusese asistent timp de 16 ani confirma homosexualitatea acestuia, dar şi faptul că avusese o relaţie cu un pilot vreme de şase ani, acum chiar pilotul în cauză vine să taie în carne vie, cu unele dintre cele mai intime secrete de „cuplu“, pentru „National Enquirer“. Doug Gotterba, fostul pilot al lui Travolta în anii ’80, care se pregăteşte să lanseze o carte despre relaţia lor, aminteşte de „colecţia de filme şi reviste speciale pentru adulţi“, dar şi de nopţile lor memorabile. „Am mers la resortul Highlands din Carmel, am luat o cină minunată, cu o sticlă de Merlot, şi-am avut impresia că flirtează cu mine“, îşi aminteşte el despre prima lui întâlnire în aşternut cu Travolta, pe 21 septembrie 1981. „John a fost delicat, dar foarte pasional. A doua zi, mi-a spus cu un zâmbet larg pe buze că i-a plăcut noaptea trecu­tă. I-am răspuns că şi mie mi-a plăcut“ – cu aşa conversaţie la „ţigara de după“ e de înţeles de ce au devenit amanţi timp de şase ani!

Mai ales când relaţia profesională le permitea escapade în locuri exotice precum Hawaii şi Africa, unde Travolta închiria camere alăturate în hotel şi invita femei, ca acoperire. Totuşi, n-a fost des­tul pentru libidoul accentuat al starului din „Pulp Fiction“. „Ştiam că John are mai mulţi amanţi. De unii auzisem, de alţii îmi spunea chiar el“, dezvăluie fostul lui iubit. „Îi plăceau tipii «Video Colt»: băr­baţi macho cu mustaţă şi blugi Levi’s“, dar şi sexul la orice oră din zi sau noapte. Pretenţii sexuale care, pesemne, ar fi pus punct relaţiei lor în 1986, cu un an înainte ca John să o cunoască pe actuala lui soţie, actriţa Kelly Preston. Vă gândiţi că, poate, relaţia cu femeia care i-a născut şi doi copii i-ar fi schimbat orientarea sexuală?
Vezi ce i-a spus Travolta lui Doug când s-au reîntâlnit în 1992 şi fotografii cu bărbaţii din viaţa lui.

Costner, care are o avere de 250 de milioane $, a fost la viaţa lui un mare crai. Starul s-a însurat din facultate, în 1975, cu Cindy Silva, care i-a făcut 3 copii: Anne (33 de ani), Lily (31 de ani) şi Joe (29 de ani).

A divorţat de aceasta în 1994. S-a cuplat cu Bridget Rooney, care i-a făcut un fiu, Liam (20 de ani). S-a iubit cu Brigit Cunningham, Elle Macpherson şi, din 2004, s-a însurat cu fotomodelul Christine Baumgartner (43 de ani), care i-a născut doi băieţi, Cayden (10 ani) şi Hayes (8 ani), şi o fată, Grace (7 ani).

Travolta are o avere de 170 milioane $, iar  Kelly are 20 milioane $.

 
 
Loading...