Globurile de Aur, prestigioasele premii ale cinematografiei, vor fi decernate în noaptea de 7 ianuarie. Ediția de anul acesta este una cu totul specială pentru că ceremonia împlinește respectabila vârstă de 75 de ani . În onoarea longevității așteptatului eveniment, maestrul bucătar care este responsabil de delciile culinare servite invitațiilor a pregătit un meniu deosebit. Iată care este meniul preparat de bucătar cu multă pricepere și cu și mai multă imagineție.


Alberico Nunziata a vorbit despre preparatele care îi vor aștepta pe invitații de seamă, iar în glasul lui s-a făcut remarcată, cu ușurință, nerăbdarea. ”Vrem să fie un eveniment cu totul special, strălucitor, plin de culoare, care să aducă bună-dispoziţie. M-am gândit, când am creat meniul: “Vor fi atâţia oameni din toate colţurile lumii, ce ar putea să-i încânte pe toţi?”. Eu am auzit că mai toată lumea adoră mâncarea italiană....”, a povestit acesta. Concluzia la care a ajuns? Pregătirea unui meniu prin excelență italian, ținând cont de faptul că el însuți are astfel de origini. Bucătarul a dezvăluit care vor fi preparatele din care se vor înfrupta cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.  ”La aperitiv avem un excelent risotto preparat cu sfeclă, pentru că am vrut să aibă o aromă puternică. Şi mult parmezan... îţi lasă gură apă... Va fi servit cu cod de Patagonia, peste care punem o linguriţă, două, de pastă de măsline, ca să fie un pic condimentat. O farfurie echilibrată, cu arome minunate şi culori încântătoare", a dezvăluit Alberico. La desert, actorii vor gusta ciocolată neagră, cremă de zahăr ars, dar și un mousse de ciocolată albă care conține alune de pădure, potrivit știrileprotv.ro.

Foto
El este cel care va pregăti meniul din această seară
Foto: Captură video youtube

Decorul va fi, la rândul său, unul de vis, desprins din povești. Mark Held, responsabiliul cu arangajmentele florale a dezvăluit care vor fi culorile predominante.  ”Culorile dominante vor fi roşu şi auriu. Adică culoarea care simbolizează covorul roşu, o parte a ceremoniei de o considerabilă importanţă şi auriul, care simbolizează chiar trofeurile decernate, Globurile de Aur. Vasele cu flori de pe mese sunt împodobite cu nestemate, pentru a simboliza aniversarea “de diamant”, a povestit designerul de interior. 

loading...
Loading...