Pantaloni prea strâmți, forme prea voluptuoase. Combinația fatală! Mai mult, vinovată de această priveliște aproape interzisă minorilor este o vedetă de 50 de ani, cunoscută pe întreg mapamondul.


Jennifer Lopez (50 de ani) a oferit faza zilei pe străzile din Miami, după ce a ieșit de la sala de sport într-o ținută desprinsă parcă din filmul "Hustlers", pentru care a fost nominaliză recent la Globurile de Aur. Bluză sport, cu vedere la abdomenul perfect, colanți atât de strâmți încât aproape pocneau pe coapse și pe fese, și care i-au etalat obraznic toate formele, ochelari de soare supradimensionați și pantofi sport. Ținuta, complet roz, nu avea cum să treacă neobservată, cu atât mai puțin posesoarea ei. 

jennifer-lopez.jpg

jennifer lopez
Jennifer Lopez, suprinsă în Miami după o repriză de antrenament
foto: Profimedia

La 50 de ani, Jennifer Lopez pare a fi în cea mai bună formă și nu dă deloc semne de oboseală. Are timp să se ocupe și de familie, și de iubite, dar nu neglijează nici cariera. Printre toate acestea, are și momente în care se răsfață și are grijă ca trupul ei să fie mereu un etalon pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Click! a scris aici despre dieta secretă a divei.

jennifer_lopez_hustlers.jpg

jennifer lopez hustlers
Jennifer Lopez, scene de dans la bară, în cel mai nou film al său, "Hustlers"
foto: Profimedia

Nominalizată la Globurile de Aur pentru filmul "Hustlers"

După 21 de ani, Jennifer Lopez a fost nominalizată recent la Globurile de Aur pentru rolul Ramona, din filmul „Hustlers”. Ultima dată când actrița a mai avut o nominalizare a fost la Globurile de Aur din 1998. J.Lo a filmat un mesaj emoționant pentru rețelele sociala, unde a apărut cu lacrimi de fericire. „Bună, prieteni. Abia m-am trezit și am aflat că am fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol secundar, pentru un Glob de Aur. O, Doamne, sunt peste 20 de ani de când am fost nominalizată pentru Selena. Vă mulțumesc tuturor”. Jennifer Lopez este logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani). Din mariajul cu Mark Anthony are gemeni, Max şi Emme, în vârstă de 10 ani.

Citește și:

Cristina Rus, poziţii sexy în parcare. Pantalonii mulați i-au etalat formele

Jennifer Lopez exagerează cu sala! Începe să aibă picioare de culturistă

Loading...