După ”Săptămâna modei de la Paris”, plină și grea, Emily Ratajkowski (25 de ani) a avut nevoie de puțină relaxare. Ea a fost surprinsă la plajă într-un bikini alb, fiind o apariție extrem de sexy pentru turiștii de pe plajă.


Model de top și actriță cunoscută, Emily a fost foarte ocupată și stresată în ultima perioadă, așa că și-a luat costumul de baie și a ieșit la plajă ca să-și revină după Săptămâna Modei de la Paris. Toate privirile au fost ațintite asupra formelor corpului de zeiță al modelului.

emmi2.jpg

emily
Emily Ratajkowski a făcut senzație pe plajă
Foto: Arhiva personală

 

Sutienul costumului de baie alb, purtat de Emily, a cam ”intrat la apă”. Astfel, într-una din poze, modelul apare cu un sfârc pe afară. Chiar și așa, după ce l-a aranjat, cupele sutienului nu au putut acoprii în totalitate sanii jucăuși ai acesteia. Fie costumul de baie a intrat la apă, fie lui Emily i-au mai crescut sânii.

ratemilyd.jpg

emily
Emily Ratajkowski cu sfarcul la vedere
Foto: Arhiva personală

 

Ratajkowski a fost însoțită la plajă de iubitul ei, muzicianul Jeff Magid, cu care are o relație din anul 2014, iar, intenționat sau nu, Emily a avut tot felul de mișcări lascive.

rata1.jpg

emily
Emily a atras atenția tuturor de pe plajă
Foto: Arhiva personală

 

emily1.jpg

emily
Emily s-a relaxat la plajă după ”Săptămâna modei de la Paris”
Foto: Arhiva personală

Emily nu a uitat nici de fanii ei de pe Instagram sau Snapchat și a împărtășit cu ei câteva poze.

 

 
 
Loading...