Adele (27 de ani) este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din lume, iar asta nu doar grație vocii sale excepționale, ci și a personalității frumoase. Este amuzantă și mereu deschisă, ceea ce o plasează tot mai sus în preferințele oamenilor. În plus, aspectul ei o face recocgnoscibilă pe oriunde ar merge. Dar dacă îți spunem că mai există "o altă Adele", cum le-ai deosebi?


Ellinor Hellborg este sigur un nume care nu spune mai nimic, dar când o să vezi cum arată, primul instinct este să te mai uiți o dată la fotografie pentru a te asigura că nu este chiar celebra Adele. Cu toate acestea, necunoscuta în cauză a ajuns faimoasă tocmai pentru că seamănă cu artista. Are doar 22 de ani, trăiește în Suedia și este make-up artist. Pasiunea ei o ajută să se transforme în varianta suedeză a britanicei, dar și trăsăturile fizice vin în completare.

adele_1.jpg

copie adele
Adele și Ellinor seamănă ca două picături de apă
Foto: Instagram

 

Mai mult, Ellinor se declară un fan înfocat al lui Adele, anunță Cosmopolitan. În plus, tânăra spune că a luat lecții de muzică în timpul școlii și că a interpretat câteva dintre piesele vedetei, fiind cu adevărat un fan înfocat.

adele_copie_2.jpg

adele copie
Ellinor se transformă cu ajutorul machiajului
Foto: Instagram
Loading...