Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a cumpărat familiei sale proprietatea de lux, din Palos Verdes, în valoare de 2,5 milioane de dolari, în urmă cu doar două luni înainte să se sinucidă într-una dintre camerele acesteia. Averea pe care a lăsat-o în urmă este de-a dreptul impresionantă.


Chester a achiziționat uriașa proprietate, de peste 300 de metri pătrați, la sfârșitul lunii mai a acestui an, după cum informează Daily Mail. Localizată în Los Angeles, impozanta vilă are cinci dormitoare, patru băi, un spa și o piscină, fiind desigur, doar câteva dintre facilitățile de lux.

casa_chester_4.jpg

chester bennington
Casa are cinci dormitoare și patru băi
Foto: Daily Mail

Familia sa a părăsit însă acest imobil, la doar opt zile după ce prietenul cel mai bun al lui Chester, Chris Cornell, s-a sinucis pe 18 mai. Aproape două luni mai târziu, în acest imobil din Palos Verdes, într-unul dintre dormitoare, a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Chester.

chester bennington

Macabra descoperire a fost făcută de menajeră, care a sunat imediat la numărul de urgență. Femeia s-a îngrozit când l-a văzut pe Chester spânzurat, dovadă fiind țipetele acesteia înregistrate de poliție în momentul apelului.

casa_chester_1.jpg

chester bennington
Familia lui Chester a părăsit această casă după ce prietenul său s-a sinucis
Foto: Daily Mail

casa_chester_3.jpg

chester bennington
Bucătăria, mobilată cu lemn scump și marmură
Foto: Daily Mail
 
 
Loading...