Paris Hilton (36 de ani) s-a afișat, în sfârșit, cu valorosul inel de logodnă dăruit de ubitul său, Chris Zylka (32 de ani). Este o bijuterie superbă, care l-a costat 1,5 milioane de dolari. Frumoasa blondină a angajat o armată de bodyguarzi care să-l păzească non-stop.


Paparazzi au surprins-o pe Paris Hilton alături de logodnic, la o cină romantică în Los Angeles și ar fi fost impsibil să nu observi uriașa bijuterie de pe mâna ei. Diva a purtat o rochie neagră, lungă, și dantelată în părți, extrem de sexy, iar inelul s-a accesorizat perfect cu ținuta ei atrăgătoare.

paris hilton
Paris Hilton s-a afișat în public cu inelul de logodnă
Foto: Guliver Splash News

Paris Hilton a ales să-și unească destinul cu un bărbat care îi este „prieten și suflet pereche, perfect pentru ea, din toate punctele de vedere, atât de dedicat, loial, iubitor și inimos.” Blondina se simte „cea mai fericită fată din lume” și mărturisește că „visul ei a devenit realitate”.actorul Chris Zylka nu a fost deloc zgârcit cun inelul de logodnă și nici nu s-a uitat la preț. Cele 1,5 milioane de dolari n-au însemnat nimic, atât timp câti-a fost dăruit femeii dorite. El a cerut-o în căsătorie pe vârful muntelui Aspen, din Colorado, iar vestea cea mare a fost anunțată public chiar de Paris Hilton, pe o rețea de socializare.

paris hilton
A primit un inel în valoare de 1,5 milioane de dolari
Foto: Guliver Splash News

Inelul este extrem de valoros pentru Paris Hilton, atât din punct de vedere sentimental, dar și al banilor, așa că a angajat o armată de bodyguarzi ca să-l apere 24 din 24 de ore. Îmbrăcați în haine civile, ei au datoria să o însoțească și să fie constant cu ochii pe ea și pe bijuterie, precizează The Sun.

paris hilton
Paris îl consideră pe logodnic „prieten și suflet pereche"
Foto: Guliver Splash News
loading...
Loading...