Vă mai amintiţi de nepoata blondă a lui J.R. Ewing din serialul fenomen “Dallas”? Actriţa Charlene Tilton a crescut pe platourile serialului şi s-a maturizat, iar azi, 1 decembrie, îşi aniversează ziua de naştere


Serialul „Dallas” şi-a pus amprenta pe miniona actriţă care a interpretat personajul Lucy în trei producţii. Prima producţie în care a jucat Charlene Tilton a fost serialul “Dallas”, produs de postul CBS. Debutul a fost în 1978, pe când Charlene avea 20 de ani. Actri'a s-a maturizat pe platourile de filmare ale serialului Dallas pentru că a jucat în el până în 1985.

După o pauza de trei ani, Charlene a revenit și a reinterpretat rolul lui Lucy din 1988 până în 1990. În 1980 apare în spin off-ul producţiei, „Knots Landing” – „Vecinii”, în care părinţii sunt personaje principale.

Iar în 2012, timp de 6 episoade, revine în serialul “Dallas”, povestea care i-a adus celebritate. Însă acesta se termină după două sezoane, odată cu moartea lui Larry Hagman. Actriţa era cât pe ce să nu primească acest rol, când la audiţii au rămas ea şi necunoscuta Stefanie Kramer. După ce a luat rolul, Charlene a luat lecţii de actorie cu Barbara BelGedes şi Larry Hagman, respectiv bunica şi unchiul ei din serialul fenomen.

lucy_getty.jpg

În Imagine, Charlene Tilton, la Teatrul St James din New York (29 iunie)
Foto: Getty Images

Actriţa a fost căsătorită de două ori. Prima căsătorie a fost cu cântăreţul Johnny Lee (1982-1984). Cei doi au un copil. Al doilea mariaj a fost cu actorul Domenick Allen (1985-1992).

Cel mai recent proiect al său este rolul episodic din “The Middle”, în care a apărut anul acesta. 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: