Se îngroaşă rândul actorilor acuzaţi de hărţuire sexuală. Ultimul intrat este nimeni altul decât James Franco, premiat cu un Glob de Aur pentru rolul din „The Disaster Artist”.


Actorul a fost acuzat chiar în seara galei de decernare a premiilor “Golden Globes” de hărţuire sexuală. El spune că lucrurile care au fost scrise pe Twitter de mai multe femei sunt imprecise şi că, dacă a făcut ceva greşit, va repara.

Prezentatorul Stephen Colbert a vorbit cu Franco despre acuzaţiile apărute în mediul online, scrie The Hollywood Reporter, citat de news.ro.

Michael Douglas, acuzat că s-a masturbat în fața unei femei! Care a fost reacția actorului

CLIIMA20100401_0126_1.jpg


Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones
Citeste tot despre: 

„Este o minciună, o știre fabricată, nu există niciun strop de adevăr!”, a tunat și fulgerat Michael Douglas. Actorul a venit în întâmpinarea presei și a negat că ar fi hărțuit sexual o femeie, în urmă cu 32 de ani. Douglas i-a luat pe jurnaliști prin surprindere, însă tot el a explicat: a aflat înainte de Crăciun că această informație va apărea în presă. 

O femeie ar susține că Michael s-ar fi masturbat în fața ei, iar actorul a spus că simte nevoia să fie precaut, pentru că nu vrea ca un eventual scandal să-i marcheze copiii. „Eram cu toții bucuroși că Dylan (n.r. fiul cel mare) a fost primit la colegiu când am primit un mesaj de la avocatul meu care îmi spunea că cei de la Hollywood Reporter vor să facă un material despre mine și o fostă angajată care a muncit pentru mine acum 32 de ani. Ea susține că am folosit un limbaj vulgar în prezența ei, nu la adresa ei și că în discuții vorbeam urât cu prietenii mei. În cele din urmă am concediat-o pentru că nu își făcea treaba, dar, acum, ea susține că am împiedicat-o să își mai găsească un loc de muncă în industrie. În final, femeia mai zice că m-am masturbat în fața ei, ceea ce este o minciună!”

În acea vreme, actorul a muncit pe platourile de filmare ale filmului „Giuvaierul Nilului”, o comedie romantică difuzată pe marile ecrane în anul 1985. „Este foarte dureros. Eu nu am scheleți la mine în dulap și nimeni nu poate să spună nimic rău despre mine. Cel mai urât este că trebuie să audă și familia ta despre aceste minciuni. Copiii mei sunt supărați și se gândesc că atunci când vor mege la școală colegii lor vor vorbi despre asta”, a mai afirmat Michael Douglas. 

 

Actriţa Violet Paley a scris că Franco a forţat-o să întreţină relaţii sexuale şi că o prietenă a ei, în vârstă de 17 ani, a fost invitată de actor în camera lui de hotel. Mai târziu, ea a adăugat că regizorul a sunat-o în urmă cu câteva săptămâni pentru a-şi cere scuze privind comportamentul lui din trecut faţă de ea şi „de alte câteva fete”.

„Mai întâi, vreau să spun că susţin campania. Am fost atât de încântat de faptul că am câştigat şi să mă aflu în încăperea aceea. Susţin schimbarea”, a spus el.

Actorul vrea să îndrepte lucrurile

Întrebat despre acuzaţii, Franco i-a spus lui Colbert: "Au apărut nişte lucruri pe Twitter, nu le-am citit. Am auzit despre ele. Lucrurile pe care le-am auzit sunt imprecise, dar susţin fără rezerve ideea ca oamenii să iasă în faţă şi să povestească, pentru că au tăcut atâta timp. Nu vreau să le închid gura. Cred că este un lucru bun şi îl susţin”.

James Franco a reiterat intenţiile lui de a îndrepta lucrurile. „Dacă am făcut ceva greşit, voi repara. Trebuie. Nu ştiu ce altceva să fac. Cât priveşte marea problemă despre cum să o fac, nu am răspunsurile. Cred că ideea acestei întregi situaţii este să ascultăm. Sunt aici să ascult şi să învăţ şi să schimb perspectiva acolo unde este nevoie. Vreau asta”.

 

 
 
Loading...