Câteva mărturisiri cutremurătoare pe care Pamela Anderson le-a făcut recent i-au dau lumea peste cap mamei starletei.


"Am fost violată de două ori in adolescenţă si molestată de bona mea pe vremea când avea între şase si 10 ani". Aceasta este declaraţia pe care Pamela a făcut-o recent si care i-a provocat mamei ei o suferinţă de nedescris.

Femeia nu a ştiut niciodată cât de mult a suferit fiica ei, iar mărturisirile acesteia au făcut-o să o vadă in altă lumina. "Toată chestia asta m-a şocat. E ceva teribil, e o dramă, iar faptul că Pamela a trecut prin tot fără să spună nimic nimănui e ingrozitor. Am rămas fără cuvinte când am auzit. Eu şi soţul meu, Berry, am crezut mereu că am fost alături de copiii noştri, aşa că ne-a fost foarte greu să auzim ce s-a întâmplat", a declarat Carol, mama Pamelei, pentru Daily Mail.

"Fiul meu, Gerry, a plâns patru ore când a auzit, nu l-am văzut niciodată într-o asemenea stare", a completat ea.

Mărturisirea a fost făcută în faţa a mii de oameni

Pamela Anderson, acum în vârstă de 46 de ani, a povestit momentele cumplite prin care a trecut in cadrul unui speech pe care l-a ţinut la Festivalul de Film de la Cannes vinerea trecută. Initial, ea a urcat pe scenă pentru a vorbi despre fundatia caritabilă pe care a dedicat-o protectiei drepturilor animalelor. Atunci, ea a dezvăluit faptul că a fost violată pentru prima dată când avea 12 ani, apoi a trecut din nou prin momente cumplite in liceu, când primul ei prieten a violat-o impreună cu şase alti tineri.

Loading...