În dimineața zilei de 2 octombrie, când a avut loc atacul armat din Las Vegas, Mariah Carey tocmai urma să răspună unui interviu în cadrul unei emisiuni, dar acesta a fost amânat pentru a se difuza evenimentul care era în plină desfășurare.


Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii matinale „Good Morning Britain”, al cărei co-prezentator este Piers Morgan. Potrivit acceshollywood.com, Mariah Carey tocmai uase o ipostază zâmbitoare, urmând să intre în direct, dar în secundele următoare, secțiunea breaking news i-a întrerupt interviul, iar când a văzut tragedia din Las Vegas, a fost complet șocată.

Co-prezentatorul emisiunii, Piers Morgan, i-a cerut apoi părerea cu privire la atacul armat din binecunoscutul oraș american, însă cântăreața a fost complet luată prin surprindere, abia și-a putut găsi cuvintele:

„Este îngrozitor. Oamenii eu mers doar să asculte musică pentru că e ceea ce-și doreau. Au ieșit seara în oraș și ceva șocant s-a întâmplat. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta și este greșit. Chiar nu știu ce să spun”, a declarat Mariah Carey.

Ulterior, Piers Morgan a fost criticat pe rețelele desocializare cu privire la faptul că i-a cerut cântăreței să-și exprime un punct de vedere față de un eveniment atât de tragic. Prezentatorul și-a justificat gestul argumentând că Mariah Carey a fost în măsură să aibă un cuvânt de spus, având în vedere că ea a cântat de foarte multe ori în Las Vegas în cadrul concertelor.

Luni, 2 octombrie, a avut loc cel mai sângeros atac armat din Statele Unite, soldat cu peste 50 de morți și peste 500 de răniți, după ce un bărbat în vârstă de 64 de ani a tras cu mitraliera în mulțimea de spectatori care asistau la un concert de muzică country.

Loading...