Dakota Johnson filmează un nou proiect cinematografic, dar pentru asta a fost nevoită să-și facă o schimbare radicală de look. Fanii au fost luați prin surprindere când au văzut noul stil al actriței.


Dakota Johnson va apărea din nou pe marile ecrane cinematografice, în filmul ”Suspiria”, în prezent filmat în fața zidului Berlinului. Alt rol, altă înfățișare și atitudine. Actrița a fost surprinsă de paparazzi în fața unei rulote, fumând o țigară, în așteptarea următoarei scene de filmat. Noul look al Dakotei este unul vintage, bătrânicios, și poartă o perucă ce ne duce cu gândul la celebrul păr, roșcat-morcov, al lui Nicole Kidman.

dakota.jpg

dakota
Dakota s-a transformat într-o băbuță
foto: Arhiva personală

 

Rolul actriței va fi cu totul și cu totul diferit față de cel din ”Fifty Shades”. Dakota va juca rolul unei femei din America anilor ’20, care luptă pentru dreptul de a avea un copil, într-o perioadă în care era legal să sterilizezi cetățenii considerați ”nepotriviți” pentru a procrea.

johnson.jpg

dakota
Dakota va apărea din nou pe marile ecrane într-un rol cu totul și cu totul diferit ca cel din ”Fifty Shades”
foto: Arhiva personală

Actrița este într-o formă fizică de excepție, după ce ea și Jamie Dornan s-au antrenat intens pentru scenele fierbinți din ”Fifty Shades Darker”. Cei doi actori au avut o antrenare personală de fitness, Ramona Braganza, care a adus, special pentru ei, o ”sală de fitness” mobilă, amenajată într-o rulotă uriașă.

Faimoasă în urma interpretării rolului Anastasiei Steele, din ”Fifty Shades”, actrița urmează să mai implice și în alt proiect. Este vorba de filmul ”Unit”, unde va și juca, dar va avea și rolul de producător executiv.

 
 
Loading...