Mai țineți minte când Nicole Kidman s-a făcut de rușine la gala decernării Premiilor Oscar cu felul straniu în care aplauda? Ei bine, actrița a ieșit în față și a pus capăt ironiilor aduse la adresa ei pe internet și spune adevăratul motiv pentru care a fost nevoită să aplaude în acel mod.


”Seamănă cu o focă”, sau cu ”personajul negativ Grinch”, sunt doar câteva ironii și glume făcute la adresa lui Nicole, după ce aceasta a fost surprinsă în timp ce aplauda, într-un mod foarte ciudat, la gala decernării Premiilor Oscar 2017. Pe lângă faptul că acesteia i s-a furat premiul de sub nas de către Viola Davis, la categoria ”cea mai bună actriță în rol secundar”, aceasta a ajuns și batjocora internetului.

Actrița australiană a povestit că aplauzele sale bizare, comparate de internauți cu cele ale unei foci, erau menite să protejeze un inel valoros pe care îl purta la acel eveniment, potrivit The Guardian. Pe internet au circulat multe mesaje și videoclipuri care o înfățișau pe actrița din ”Lion” și care au făcut-o pe Nicole să nu-și fi dorit să aplaude deloc.

 ”A fost foarte stângaci! Eram gen «Doamne, chiar vreau să aplaud». Nu vreau să nu aplaud, ceea ce ar fi rău, nu-i aşa? «De ce nu aplaudă Nicole? » Aşa că iată-mă aplaudând, dar era foarte greu pentru că aveam un inel imens pe mână, care nu era al meu, dar era superb, aşa că mi-a fost teamă să nu-i produc stricăciuni!', a declarat actrița pentru un post Australian de radio.

Piatra prețioasă pentru care se temea artista era un diamante Harry Winston de 119 carate, pe care îl împrumutase special pentru marea noapte a Premiilor Oscar.

 
 
Loading...