În sfârşit s-a aflat! Lisa Marie Presley, fiica legendarului cântăreţ Elvis Preley a dezvăluit de ce a ajuns la sapă de lemn.


Vestea că Lisa Marie Presley 50 de ani, are datorii de 16,7 milioane de dolari şi doar 20.000 de dolari pe card a şocat întreaga lume. Nimeni nu îşi putea imagina că fiica megastarului Elvis este aşa de săracă. Avea doar 9 ani când a murit tatăl ei, însă, când a împlinit 21 de ani, a intrat în posesia moştenirii de la el, devenind regina imperiului imobiliar al tatălui său, estimat la peste 100 de milioane $. Însă a început să cheltuiască peste măsură încă de la 18 ani. Iată că Lisa Marie argumentează că totuşi nu ea este vinovată pentru tocarea întregii averi. Ea dă toată vina pe fostul său manager, Barry Siegel, acuzându-l că a investit banii fără socoteală în show-ul de televiziune “American Idol”. Fata lui Elvis l-a dat deja în judecată pentru că a lăsat-o săracă lipită, din cauza proastei administrări a averii şi a ambiţiilor lui. Lisa Marie spune că Siegel a plasat bunurile ei în afacero riscante în speranţa că va dobândi el însuşi celebritate în industria de divertisment. În prezent, fata lui Presley are datorii de 16,7 milioane de dolari şi doar 20.000 de dolari pe card. În plus, divorţul de Michael Lockwood, de anul trecut, a ruinat-o complet.

Elvis Presley

Elvis Presley
Elvis Presley i-a lăsat o moştenire de 100 de milioane de dolari
Foto: Guliver splashnews
Lisa Marie Presley nu şi-a mai plătit taxele la stat între 2012 şi 2015, strângând o datorie totală de 10 milioane de dolari. Lisa Marie, de 50 de ani, a încercat să vândă cu disperare o casă de 9 milioane de dolari, din Marea Britanie, pentru care a făcut credit şi care o seacă de bani, dar fără succes. Ea are patru copii: pe Riley Keough (28 de ani), Benjamin Keough (25 de ani) şi pe gemenele Finley şi  Harper Lockwood (9 ani) şi susţine că este urmărită de ghinion în plan sentimental. ÎElvis Presley (1935-1977) şi-a împărţit prin testament imperiul imobiliar între fiica lui Lisa Marie, străbunica ei Minnie Mae şi bunicul ei Vernon. Bunicul Vernon a murit în 1979, iar Minnie Mae în 1980. La 12 ani, Lisa Marie a devenit singura beneficiară a imperiului imobiliar, a drepturilor de autor şi imagine ale tatălui ei şi a banilor acestuia. În februarie 2005, Lisa a vândut 85% din imaginea lui Elvis şi o cotă din drepturile intelectuale ce-i reveneau companiei Core Media Group. A primit atunci 53 de milioane de dolari.
 
 
Loading...