Rumer Willis dezvăluie misterul! Fiica actorului Bruce Willis spune în premieră de ce ea şi cele două surori ale sale sunt ciudate.


Bruce Willis şi-ar fi dorit un băiat. De aceea, toate cele trei fiice pe care starul el are cu Demi Moore (55 de ani) au încercat să se comporte ca atare. Dezvăluirea a fost făcută de Rumer (29 de ani) la aniversarea de 63 de ani a actorului. Culmea este că şi din a doua căsnicie, cu Emma Hemming (39 de ani), starul mai are două fete. În total are cinci fiice şi nici un fiu, aşa cum îşi dorea cu disperare.

fete bruce willis

fete bruce willis
Cele 3 fiice ale lui Bruce Willis
Foto: Guliver splashnews
„La mulţi ani, tati, te iubesc până la lună şi înapoi”, a scris Rumer, şi a alăturat o poză în care ea este mică, împreună cu celebrul tată. Părul ei era scurt aşa cum voia Bruce, ca să pară un băiat. Bruce Willis şi Demi Moore au fost căsătoriţi din 1987 până în 2000. Ei mai au două fete, Scout, de 26 de ani, şi Tallulah, de 24 de ani. Actorul s-a căsătorit a doua pară cu Emma Heming, în 2009. Emma i-a mai dăruit două fete, Mable, de 5 ani, şi Evelyn, de 3 ani.
 
 
Loading...