Chiar dacă au decis să pornească pe căi separate, după un mariaj de 13 ani, actorii Demi Moore și Bruce Willis sunt legați în continuare de cei trei copii pe care îi au împreună, dar și de o prietenie care nu s-a stins peste ani, chiar dacă a mai fost piperată și cu „înțepături”.


Cu ocazia zilei de naștere a fostului ei soț, Demi a publicat în mediul online o imagine din sertarul cu amintiri, în care apare alături de Bruce și de copiii lor.

Demi Moore, mesaj emoționant de ziua lui Bruce Willis

Așa cum era de așteptat, faimoasa actriță i-a scris și un mesaj emoționant fostului ei partener, chiar dacă la un moment dat neînțelegerile dintre ei au dus către semnarea actelor de divorț. „La mulți ani, Bruce! Îți mulțumesc pentru cele mai minunate trei cadouri din viața mea, pe care tu mi le-ai oferit”, a fost mesajul vedetei, făcând referire, bineînțeles, la cei trei copii pe care cei doi îi au împreună. 

demi-bruce-2.jpg

Demi și Bruce, pe vremea când erau căsătoriți
Foto: Instagram

Care este relația dintre foștii soți Demi și Bruce

Totuși, în ciuda relației bune pe care par să o aibă în prezent, Demi Moore și-a mai necăjit fostul soț în public, atunci când a avut ocazia. 

Demi Moore, de 57 de ani, a fost întrebată în 2019 de actorul James Corden, în timpul unei emisiuni, care dintre partenerii ei din filme nu merita să fie mai bine plătit ca ea.

Bruce Willis nu merita salariul pe care l-a primit pentru rolul din filmul «Gânduri mortale», din 1991”, a fost răspunsul lui Demi, care nu a stat pe gânduri atunci când a venit vorba să arunce săgeți spre fostul partener.

Cei doi actori au fost căsătoriți între 1987 și 2000 și au trei fete împreună, pe Rumer (32 de ani), Scout (29 de ani) și Tallulah (26 de ani). Bruce, de 64 de ani, a refuzat să comenteze declarația, atunci, deși apropiații lor au susținut la vremea respectivă că a fost deranjat de înțepătura fostei soții. 

 

 

 

 
 
Loading...