O controversă imensă a izbucnit în Statele Unite pe tema infidelităţii în cazul unui cuplu de actori celebri. Ea este acuzată că şi-a înşelat soţul cu un bărbat mai tânăr.


Will Smith (46) de ani este căsătorit cu Jada Pinkett (43 de ani) de 18 ani și au trei copii împreună. Se pare că Jada îl înșală pe actor cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Presa internațională vuiește cu zvonuri despre presupusul divorț dintre Will Smith și soția sa. Jada Pinkett a fost văzută în compania unui rapper, August Alsina (22 de ani), cu care se pare că îl înșală pe soțul ei. Cuplul Smith nu a confirmat aceste zvonuri, însă, se pare că cei doi au o înțelegere: nu se despart până când copiii vor avea vârsta legală, Jaden având 17 ani, iar Willow 14 ani. Fratele lor, Trey, are deja 22 de ani.

August Alsina are un trecut tumultos

august.jpg

august alsina jada smith
August Alsina are un trecut tragic. Fratele lui a murit împușcat, iar după ce tatăl lui dependet de cocaină a murit și el, mama rapperului l-a dat afară din casă
Foto: Getty

 

Jada și August au fost văzuți împreună la un concert la care au fost pe scenă chiar copiii ei. Surse apropiate au declarat că cei doi sunt într-adevăr un cuplu, chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru, potrivit site-ului aceshowbiz.com.

August Alsina provine dintr-o familie cu probleme, tatăl lui a fost dependent de cocaină. El s-a apucat de muzică în 2010, după ce fratele lui mai mare și-a pierdut viața în 2010.

 
 
Loading...