Bella Thorne, care juca în filmele Disney îndrăgite de adolescenți, vrea să dea uitării acea perioadă din viața ei. Tânăra a luat exemplu lui Miley Cyrus, care a șters complet imaginea fetiței Hanna Montana, și vrea să dovedească, prin poze, că nu mai este o copilă, ci o femei sexy, în toată regula.


Celebritatea pe care și-a creat-o pe rețele sociale nu are legătură cu rolurile pe care le-a jucat în filmele pentru copii, ci cu faptul că își ține fanii ”pe jar” încontinuu. Tânăra publică, mai mereu, poze cu ea în bikini.

bella.jpg

bella
Bella Thorne, transformare incredibilă
Instagram

 

Cu peste 15 milioane de followeri pe Instagram și alte 6 milioane pe Twitter, tânăra face senzație cu pozele sale. Mândră de trupul său, Bella le oferă internauților ”poze de pus în ramă”, spre deliciul lor. Mai mereu pozează în bikini, cu o privirea extrem de provocatoare și accesorii excentrice.

bell.jpg

bella
Tânăra își ține fanii pe jar
Instagram

 

Bella a atras toată atenția asupra sa, iar ultimele etape ale transformării, dar si acțiuni ale sale nu au fost pe placul tuturor. Invitată în cadrul unui show de televiziune, Bella a povestit că mediatizarea vieții sale personale i-a adus serioase îngrijorări. Vedeta ar fi fost hărțuită și chiar amenințată cu moartea, după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubitul si ei și a apărut în public cu un alt tânăr.

bella_ha.jpg

bella
Bella a avut parte de câteva întâmplări șocante
Instagram
 
 
Loading...