Cântăreața de muzică country Dolly Parton, în vârstă de 74 de ani și-a șocat recent fanii. Ea a declarat într-un interviu acordat revistei Vogue: ”Nu sunt o tipă la modă, mă îmbrac cu ce îmi cade în mână”. Cântăreața care are o avere de 500 de milioane de dolari recunoaște că nu pune preț pe haine.


Dolly Parton, în vârstă de 74 de ani, nu pune pe ea decât rochiile care îi plac, chiar dacă unele dintre ele stau în dulapul ei de peste 25 de ani. Parton a fost în topul celor mai elegante cântărețe în anii 1970-1980, dar odată cu trecerea timpului a renunțat să mai țină pasul cu moda. Preferă să se îmbrace cu hainele care îi plac, îi sunt comode și o fac să se simtă femeie.

Citește și:

Dolly Parton a dat startul unei provocări online. Vedetele din România s-au întrecut în imagini

Dolly Parton a vrut să se sinucidă. Uite cine i-a salvat viaţa!

Dolly Parton se machiază mult, dar nu pune preț pe haine

Dolly Parton nu se îmbracă în rochii decât atunci când merge la un eveniment important cum ar fi o premieră de film sau o gală caritabilă. ”Întotdeauna pun pe mine haine care îmi vin ca turnate. Unele dintre ele sunt în dulapul meu de peste 25 de ani, dar încă mă încap și încă mă simt bine în ele. Eu sunt mai degrabă o cow-girl decât o damă sofisticată de oraș. Îmi place imaginea asta și nu vreau să o schimb. La un lucru însă nu renunț nici în ruptul capului: la machiaj. Mă machiez zilnic și nu ies din camera mea fără machiaj pe față”, a explicat artista.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: